Sindikati RGZ u otvorenom pismu premijerki traže uslove za normalan rad

Ostavite komentar


  1. Ako mislite da ce vam Ana pomoci, grdno ste se prevarilli. Sta mislite, sa cijim blagoslovom Draskovic radi to sto radi. Da li je moguce da ne vidite da se on ponasa kao drzava u drzavi. Sta se njega tice materijalni polozaj zaposlenih! Bilo bi jako interesantno videti njegovu imovinsku kartu pre stupanja na mesto direktora RGZ i po stupanju na to mesto. On je olicenje one stare, *Kad se opanak popapuci*, ili one, *Sit gladnom ne veruje* A sto se tice odnosa ove pokondirene tikve prema gradjanima, na sceni je skolski primer krajnjeg nepostovanja i omalovazavanja onih koji debelo placaju za usluge, pa cekaju u nedogled da se neko smiluje i resi njihov predmet. Neshvatljivo je da niko ne moze da shvati da RGZ sa ovom organizacijom i kvalifikacionom strukturom zaposlenih ne moze unkcionisati. Neophodan je visokoobrazovan kadar pravne struke u katastrima a na celu RGZ mora biti strucan, sposoban i neiskomlesiran rukovodilac i ne nuzno geodeta kako je to sada.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.