Skupština kupuje prečišćivače vazduha vredne 33,5 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Pa hoće li oni da se presele u skupštinu? Šta će da dišu kada izađu iz nje? Idioti, pokazuju da misle samo na sebe a ne i na svoje glasače. Mogli su da kupe filtere za svaki industrijski dimnjak u gradu pa bi svima bilo bolje. Ovako su samo gurnuli pare u džep vlasniku firme od kojeg kupuju te “ventilatore”.

  2. 8000 evra po komadu u proseku, a Xiaomi koji prečišćava 600 kubnih metara po satu košta 350 evra u prodavnici

  3. Bravo a radnici nek crkavaju Po fabrikama I Bez klime koga je briga

  4. Po nasim selima koja su stara vekovima i ciji gradjani ovoj drzavi vekovima placaju porez nema vodovod a ostale stvari da ne pricamo.Sad cemo Beogradjanima i metro da gradimo.Zivela Srbija drvava jednakih.Kad god napisem za metro u Beoradu ne objave komentar.

  5. Preciscivaci vazduha navdenih karakteristika kostaju izmedju 40 i 60.000 din u maloprodaji. To je oko 2.000.000 din. Nabavljacu ostaje 31.500.000 din. Bas dobar posao su sklopili..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.