Srbi žive bolje od Albanaca, Bosanaca i Makedonaca, ali gore od svih ostalih

Naša zemlja pri samom dnu po uslovima života u odnosu na ostale države evropskog kontinenta

Ostavite komentar


  1. Kad udjemo u EU, zivecemo kao gradjani Bora, ako nas uopste bude. EU zeli nas prostor, ali ne i nas same. Dokaz: nase zrtve od njihovih bombi i ratova i suze nase dece se redovno previdjaju. Nismo predvidjeni. Radije bi naseleli migrante.

  2. Samo nešto tražite, koliko znam niste od juče, kad je vaš gazda bio na vlasti nismo ni bili nigde, ali sad smo negde bolje od pre. Da smo ostali sa vama sad ni u Africi nebi mogli da se plasiramo. Dokle klevečete i lažete narod, joji vam po tiražu baš mnogo veruju.

  3. Tanak vam je clanak, jer ne pruza dovoljno informacija. Ako moramo da se informisemo na orginalnom sajtu, onda ste vi suvisni! Nisu svi vasi citaoci ekonomski minimalno obrazovani.

  4. Ako leva strana tabele pokazuje koliko su vodece zemlje procentualno iznad proseka EU (Irska +31, +109), onda -30 znaci da je ta zemlja na 70% proseka EU. Drugim recima, po toj tabeli su Albanija, Bosna i Makedonija bolje od Srbije a Crna Gora nesto losija.

    To se opet ne slaze sa tekstom, tako da je sve to zajedno totalno konfuzno.

    Volim orijentaciju vaseg lista, utoliko mi vise smeta neprofesionalnost. Proof-reading bar analitickih clanaka ne bi bio na odmet.

  5. Džaba im sve, mi smo „ekonomski tigar u zlatnom dobu“! Bar tako kaže On!

  6. Ali smo zato po kukanju na ubedljivom prvom mestu. Vazda nam je neko kriv, a mi- taman posla

  7. Ma kakvi najgore, pa niko ne živi tako dobro kao vlast u Srbiji. Može li Makron ili bilo koji drugi eu predsednik da priča svaki dan satma na nacionalnim televizijama? Može li sam da donosi sve odluke?!Malo morgen, to može samo AV, srpska politička zvezda svih vremena. Može li bilo koji eu predsednik ili premijer da kontroliše i mafiju i pravosuđe i parlament i policiju i vojsku i sve od reda. Nema takvog na tom trulom zapadu, jedan je AV.

  8. @jezik
    Jeste tanak članak. Zaista većina koji ovde komentarišu, uključujući i mene nisu ekonomski obrazovana a i kompletno su neobrazovani i slabo pismeni. Tako da džaba pišete, većina to ništa ne razume…

  9. Kako bre kad onaj tamo kralj drame kaze da zivimo najbolje u evropi? Sta evropi, svetu!

  10. Za razliku od Rumuna i Bugara, a da ne uzimamo Zapad u obzir, Srbija je umesto EU para imala izbombardovanu infrastrukturu, do tada nezapamcene sankcije, hiljade izbeglica i beskucnika kojima je vec osiromasena Srbija pomagala itd. Srbija se izvukla iz pepela, tako da su ove usporedbe ne samo nebulozne nego i zlonamerne.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.