Srbija bi mogla biti jedina zemlja u Evropi u kojoj cene stanova neće padati

Ostavite komentar


  1. Dobra cena maline, pola Srbije zasadi malinu. Previše maline na tržištu, nedovoljno hladnjača, ucenjuju, nikakva cena maline, krči malinu. Ferero počne da otkupljuje lešnik, pola Srbije zasadi lešnike, epilog kao sa malinom. Sad Srbi il sade orah ili kupuju stanove u Beogradu.

  2. Pitanje je vremena kada ćemo videti gomilu stanova na aukcijama banaka. Kamatne stope će rasti, ljudi neće moći da plaćaju kredite. Rusi i ostali su trenutno napravili pometnju. Novac od kriminala u Srbiji uvek je dobrodošao.

  3. Pa mi jedva prezivljavamo, da li je normalno da npr.lekar,prosvetni radnik, radnik u pekari,znaci radan, vredan čovek ne sme da pomisli o kupovini stana, ne moze da formira porodicu….pa kakva nas budućnost čeka,a mediji samo neka budu na strani agencija , kriminalaca i sl.

  4. Па неће ваљда једино код нас мафија вечито владати.

  5. Ja cekam sa kesom za kupovinu stana.Nisam lud da nekog sad castim sa 50000 evra.

  6. Ne razumem ljude koji pišu da cene nisu nikad padale, to nije tačno, padale su ,zasto ne bi…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.