Šta potrošači plaćaju pod stavkom „odvodnjavanje“ ako kanale u njihovom okruženju moraju sami da održavaju?

Ostavite komentar


  1. Čist harač… Ja plaćam odvodnjavanje za nepostojeći vinograd 3. kategorije koji se nalazi na uzbrdici sa nagibom od 10 stepeni.

  2. Nameti koji veze nemaju sa mozgom, to niko ne treba da plaća i tačka.Uostalom, ne treba se bojati praznih pretni i prinudne naplate, dugovi zastarevaju nakon godinu dana.Sve je ovo na APP, iliti, ako prođe, prođe.A ne bi smelo da prođe nikako.

Ostavite komentar


Ekonomija

Jorgovanka Tabaković na sastanku konstituence Švajcarske u MMF 10

Jorgovanka Tabaković na sastanku konstituence Švajcarske u MMF

"Opšti zaključak svih devet članica Konstituence Švajcarske jeste da inflatorni pritisci slabe, ali da su rizici i dalje prisutni, uključujući i po globalni rast", saopštila je Narodna banka Srbije nakon sastanka na kom je Srbiju predstavljala Guverner Narodne banke Srbije i guverner Srbije u Međunarodnom monetarnom fondu Jorgovanka Tabaković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.