Šta stoji iza najava o poskupljenju struje 30 odsto i koliki će nam zaista biti računi na jesen?

Da li najave da će u avgustu računi skočiti skoro za trećinu služe da se građanima pravi plan skoka cene električne energije učini prihvatljivijim

Ostavite komentar


  1. Posledice okupacije Ukrajine vec osecamo. Postepeno se vracamo na standard iz pocetka 1992. godine. U poslednjih nekoliko meseci sve vrste mesa i ribe, voce i povrce, ulje, mleko i mlecni proizvodi poskupili su oko 50%. Benzin, dizel i auto-gas oko 40%. Medjutim, veoma vazna mast za stavljenje krokodilske koze pojeftinila je 89%, a elisa za motor na camcu citavih 95%. Kada se to sve sabere i oduzme, zvanicna inflacija u Srbiji iznosi tacno 3,798%. Imamo ubedljivo najmanju zvanicnu inflaciju u svetu, svaka cast!
    Boza Bogdanovic, Bor

  2. Bravo cene goriva i struje da idu još što posto gore i dase uključi još jedna zona koja bi bila dar dvadeset puta veća .

  3. Daaaa… Treba platiti bezbroj SNS botova koji su zaposleni u EPS-u, ne dolaze na posao a primaju ogromne plate.

  4. Trenutno je cena kilovata 17dinara sa svim drzavnim taksama,porezima.Ja racunam potroseni kilovati i koliko platim.Sve njihove lazi je nesto drugo

  5. Bio bih prezadovoljan da struja poskupi i 100 % do zime, i tokom zime zadrži tu cenu! U prilog tome, što je grejanje na gas 2-3 puta skuplje, a na drva i do 5X! Paleta bukovog drveta, ako uzračunaš eventualni prevoz i krađu po paleti, iznosi 10 000 din po m3! Sa kubikom može da se ugreje jedna prostorija, kao i sa TA pećkom. Za grejanje sa TA pećkom sadašnja cena je 2000 din, što je petostruko jeftinije od grejanja na drva!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.