Šta su ekonomski zadaci nove Vlade Srbije

Nova lica i kratak "rok trajanja" glavna obeležja novog kabineta premijerke Ane Brnabić, ujedno i najvažnija prepreka njegovom uspehu

Ostavite komentar


  1. NOVA VLADA U STAROM RUHU

    Nakon dugih četiri meseca formiranja vlade, formirana je i izabrana nova vlada, stara u novom ruhu. Čestitam im izbor i želim im da što bolje i bistro osluškuju vođu i da rade ono što on želi, da klimaju glavom, da se uvlače što dublje i da ponavljaju neumorno i bez prestanka ono što kaže vođa, kao najvredniji papagaji. Zapamtiće, jer njegove reči i misli čitaju i prenose sve njegove TV i novine i sajtova. Oni će biti samostalni kao robot, čiji upravljač ne drži Ana, jer je ona odavna robotizovana, već vođa. O poslušnosti ministara i ministarki biće promene, jer ovu prosperitetnu vladu čine 50% ženskog pola, prvi smo tu u Evropi. Stigla je konačno IT u Nemanjinu, jer tu dolazi već osam godina, polako, nežno i sigurno. Da li će ova vlada ispuniti rečenog u ekspozeu mandatarke i ono što narod i tajkuni očekuju? Čuće se.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.