Telekom Srbija podnosi tužbu protiv United Grupe

Ostavite komentar


  1. Teško će Telekom ikada postati regionalni lider sa tajnim poslovanjem i sve većim gubicima.

    1. Meni su ,,ukrali,, 500 eura dividendi za dve godine kao dugogodisnjem radniku PTT, bez ikakvog objasnjenja. Posle saznam za kupovinu kopernikusa i ostalih kablovskih operatera po daleko bišim cenama od tržišne bez ikakve kontrole od strane države i akcionara kršeći zakone R. Srbije….

  2. Toliko sam bio zadovoljan vašom ,,uslugom“, da sam otkazao dva Ugovora box 3 paketa. Nikada više Telekomov internet, IPTV i fiksni. Po 45 minuta sam čekao na javljanje operatera, a da ne pominjem ,,Otklonićemo kvar u najkraćem mogućem roku“ i sl.

    1. Beograd, Dorćol… Uliva ispod Cara Dušana. Morao sam da dođem do prozora da bih imao mrežu. IPTV sam plaćao za 10Gb a imao sam između 0.5 do max 4! Dolazili su tri puta da nešto mere a onda su mi sami predložili raskid ugovora jer sam pretio tužbom. Inače, ne znam koliko puta su mi menjali ruter. Koliko se sećam najmanje 4x… Toliko.

    1. mislim da prete praznom puskom, kako bi prestli napisi o njihovim malverzacijama. Ako zaista podnesu tuzbu, postici ce autogol, posto ce tada konacno da se obelodane njihove „poslovne kombinacije“ medju kojima je biser akvizicija „Kopernikusa“. Krajnje je vreme da ih tuze akcionari koji su ostali bez dividende u prethodne dve godine, pa ce i to doprineti iznosenju u javnost istine o njihovom kriminalnom poslovanju.

  3. Prvo uvedite u pakete HD kanale, a ne da ih posebno naplaćujete 500 din.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.