Teško obolela Nišlijka ponovo dobila otkaz u Juri

Ostavite komentar


  1. Konačno, rešiću "srpsko pitanje". Ovim tempom ne samo da neće biti biolesnih Srba, već uopšte neće biti Srba.

  2. Pa zar i na ovaj sveti dan Zakletve
    oni drugi … pardon … ovakvi moraju da kaljaju svetli lik
    uskoro na freskama i mozaicima odmah do Miroslava
    onog koji je pisao Jevanđelje … ne Ilića
    Jadni Vučiću šta si dočekao …
    (sad … ajd da vidim bot brigade … kako iskomentarisati …)

  3. Ne mozemo ocekivati humanost i dobrotu od firme ciji je zadatak da pravi profit Ako je drzava odgovorna ona ce zbrinuti svoje socijalne slucajeve kao i bolesne Sta je trebalo da uradi Jura Da primi bolesnu zenu koja ne moze da radi Smesno

  4. Nismo mi banana država, već oni koji je vode, a sami smo krivi što su tu, pogotovu oni koji plivaju više od 20 godina. Dokle god država štiti strane poslodavce, umiraćemo gladni i bolesni, bez ikakvih prava. Pogledajte Jagodinu, hvale se kako se stalno otvaraju fabrike, a niko neće da piše o tome da se plata deli po principu pola pije, pola šarcu daje, tj. radnik prima 25 000,00 a ostalo glavnom i odgovornom u Jagodini. To je uslov. I što nijedne novine ne pišu zašto je Lidl otišao iz Jagodine.Razlog je što nisu hteli da prihvate ovakav način rada, odnosno ne žele da plaćaju hati šerifa i ostale neradnike, već da platu daju radnicima, CELU.

  5. Ovo je rezultat borbe 2000 god 5 oktobra !!liberalno kapitalizam to krediti to socijala to priče i bajke !!Aj sad kako da s iscupamo iz pakla

  6. Zoran M-Mislim stvarno da si zasluzio da avanzujes.Kratak komentar ali u rangu IQ 20 do 25.Preporuka je da ides u ministarstvo kod Nese.

  7. Jutros sam se osećao vrlo ružno slušajući voditelja jutarnjeg programa Niške TV, koja je, inače, bilten esesovštine. Elem, "novinar" je blagoizvolio izjaviti da se tu ništa ne može jer Jura posluje po srpskim zakonima i da niko od onih "iz vlasti" ne može biti odgovoran. Pa, upravo su ti "iz vlasti" pisali zakone koji su skrojeni u korist tajkuna, naročito belosvetskih derikoža, i koji su, namerno, skrojeni tako da poništavaju sva prava radnika (i na zdravlje, i na život i na rad). Podsećam "novinara" da zbog tih "zakona", ljudi ostaju bez posla, da i kada rade to čine u užasnim uslovima za crkavicu od koje ne mogu ni kućnog ljubimca da nahrane, da gube zdravlje, da dižu ruku na sebe… "Novinar" režimlija je ovim pokazao da je saučesnik u dugotrajnom i smišljenom unesrećivanju onih koji žele da pošteno žive od svog rada. I koji žele da ne budu krvoločno eksploatisani.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.