Toplana kreditira korisnike grejanja

* Računi za grejanje biće plaćeni u dva dela, u februaru dve trećine njegovog iznosa, a u martu ostatak * Cene grejanja među najnižim u Srbiji, a to je postignuto dobrim održavanjem i ulaganjima u sistem
Skupština Šapca odobrila da se šabačka "Toplana" zaduži za 130 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Gospodine Erakoviću, ne znam da li sam jednim delom ja zaslužan za ovaj tekst (poslao sam Vam inicijativu). Smatram da je ovim potezom gradska skupština učinila nešto što nijedna druga u Srbiji nije (odloženi deo plaća se u Maju), a zajedno sa stanarima stambenih zgrada učinila korak ka uštedi energije zajedničkim finansiranjem termoizolacije.

  2. Tako bi trebalo da se uradi i na opstini Stare Pazove.racuni su nam previsoki,gas je loseg kvaliteta i samim tim je i potrosnja veca.pa celnici opstine i gas feromonta ucinite i vi nesto za vase gradjane.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.