Turistička privreda: Nova pomoć u jednom minimalcu dobrodošla, ali nedovoljna

Ostavite komentar


  1. Gde je pomoc nama koji izdajemo „stan na dan“ i uredno smo registrovani i placamo porez, a nemamo goste vec skoro godinu dana? To je moja jedina delatnost.

  2. Konobar sam vec 20 godina i trenutno radim u restoranu koji jedva prezivljava ovu celu godinu pocevsi od Marta meseca od kada vlada ova kriza sa koronom, hvala drzavi za onih pet minimalaca, al sada je situacija veoma teska mi nemamo ni za plate da sastavimo tako da mislim da ovaj jedan minimalac nemenja stvar mnogo a duga je zima pred nama nazalost bice otpustanja radnika verovatno, ako drzava moze nama pomoci ugostiteljima da prezivimo do proleca nekako, jel krizni stab donosi naredbe a mi trpimo i to osecamo preko nasih dzepova..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.