Unapređena kupovina za sve Maxi Online kupce

PROMO TEKST
Delez Srbija otvorila prvi specijalizovani Distributivni centar za online prodaju hrane u Srbiji

Ostavite komentar


  1. I svaki taj ce stajati na „sva 4“ i blokirati saobrcajne trake. Jer to je moderno. Vidim ih po NS-u i da se penju na trotoare jer im je ipak 2-3m blize da guraju one palete.
    Kako vama treba cepati kazne…

  2. Otvoriti nalog na maxionline van njihove aplikacije je nemoguće izazov za njihovu nepismenu podršku. Platite korektno ljude, pa se hvalite poslovanjem.

  3. @Citalac
    Koliko malo razumevanja… Meni je vise bahato to sto ti ne znas ili ne vidis da taj neko vrlo cesto nosi robu nekom invalidu na 4-5 bez lifta, da ima izmedju 15-20 isporuka (zamisli da za svaku isporuku trazi parking po pola sata), vreme od jedne do druge adrese, pa proslo bi radno vreme samo trazeci gde regularno da se parkira. BTW Maxi placa kazne dostavljacima za nepropisno parkiranje, inace niko to ne bi radio. Ako mislite da dostavljaci trebaju da budu strpljiviji, budite i vi, njima treba u proseku 5 min da se sklone…

  4. A kada će neko napraviti neku pogodnost za nas iz unutrašnjosti!?
    Nije Srbija samo Beograd

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.