Uprkos najavi hitnog donošenja stimulativnih mera, u EPS-u i u Ministarstvu energetike i dalje muk po pitanju detalja buduće šeme

Ostavite komentar


  1. Po ko zna koji put .Mihajlovic ne moze voditi resor energetike jer 90% elektricne energije dibijamo od uglja,a poznato je da je ona pobornik zelene energije.Aman ljudi kao kurjaku da das da čuva ovce i sad sve ce svaliti na ovog pečenjarka i kad budemo sedeli pod svece ili nuzno svetlo mi ce njega da pominjemo.

  2. Cak ni 90tih za vrema sankcija, ratova, bombardovanja EPS nije pretrpeo oovoliku stetu koliko za pola decenije Grcicevog protivzakonitog v.d.statusa direktora…

  3. Pa oni se pripremaju za rasparčavanje Epsa i prodaju .Prvo ga pretvaraju u Ad a zatim po šablonu koji su doneli demokrate posle 2000 god a zatim prodaja i uništenje kao i svih fabrika u Srbiji.

  4. Sirotinja odavno štedi a bogatima struja nije skupa. Kako će se uspostaviti pravilna i efikasna ušteda. Bolje bi bilo da se poveća efikasnost jalovinskih sistema u Kolubari i Kostolcu daće veće rezultate od svake uštede.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.