Veliko priznanje za razvojne programe 1

Na sednici Upravnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), održanoj u prostorijama Coca-Cola HBC Srbija, izabrani su novi predsednik i članovi Upravnog odbora.

Oni će do novog saziva Skupštine NALED-a predvoditi organizaciju i inicijative za unapređenje poslovnog okruženja u Srbiji. Za novog predsednika Upravnog odbora, na nekadašnje mesto ministarke Ane Brnabić, izabran je Goran Kovačević, generalni direktor kompanije Gomex.

Novi članovi su Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca, Dušanka Golubović, gradonačelnica Sombora, i Dragana Čukić, članica UO ACES-a. Članovi koji su zadržali pozicije u UO su Stanka Pejanović, generalni direktor Gorenja, Aleksandar Ružević, generalni direktor kompanije Coca-Cola HBC Ernst Bode, generalni direktor Messer Tehnogas, Vojislav Genić, direktor SAP-a za javni sektor centralne i istočne Evrope, i Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota. Imenovanje Nebojše Zelenovića je svojevrsno priznanje za sve što je učinjeno da Šabac postane dobra destinacija za ulaganje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari