Vesić kod srušenog mosta: „U infrastrukturu nije ulagano decenijama“, a SNS na vlasti već 11 godina

Ostavite komentar


  1. Bujice su takve da je ovaj most prosto srušila nepogoda, ali to nema nikakve veze sa vlašću.

  2. Ulaže SNS, ali koliko ništa nije bilo radjeno,nemamo toliko sredstava! Srbija je preuzeta 2012 kao jedan Titanik. Uradjeno je mnogo,ali sve je nemoguće.

  3. Da li ovaj veliki covek zna sta se sve moze uraditi za 10g.Jedno sam siguran sigurno zna koliko se jedna lepa i bogata zemlja moze unistiti.

  4. @Milovan
    Titanik smo nasledili 2000. godine posle decenije pljackanja i vladanja SPS i radikala. Dobro je da su nam tada ostavili samo dugmiće.

  5. Dobro, Vesiću -nije ulagano godinama. A šta su radili tvoje eseneslije skoro 12 godina- ulagali ste u stadione, fontane, jarbiole i zastave preplaćivali strancima izgradnju autoputeva ili ste samo krali narodne pare i dobijali mito? Verovatno!

  6. Vi ste napravili Titanik, niste ga nasledili. Vi tonite sa njim, srpski narod neće!!!!!!!

  7. Ovakvoj vlasti odgovara samo robovlasničko uredjenje zato se trude ,svim silama,da ga ugrade po svojoj potrebi.

  8. Da je ostao Mona ovo se ne bi desilo. Sve stručnjak do stručnjaka!

  9. Da je tvoj „šef“ na ministarske i direktorske pozicije dovodio regularno obrazovane ljude sa radnim referencama, ovako nešto ne bi moglo da se dogodi. Dovođenje polupismenih i gramzivih kreatura svih partijskih boja je dovelo do toga da je ovde od 2012. sve što se gradi i skupo i sumnjivog kvaliteta.

  10. Tacno,od toga JEDNU DECENIJU NISTE NI VI ULAGALI,a presli ste i u drugu.Vi imate jedan veci problem,jer morate vec da popravljate ono sto ste skoro uradili.Dobro je Vesicu sto si tu da vidis kako izgleda nesto sto je trajalo 60 godina.

  11. Naravno….ništa on tu nije kriv. Krivi su ….vanzemaljci! Nema on s’tem ništa!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.