Bindžovanje serije “Vreme smrti” od danas u novom EON Video klubu 1PROMO

SBB kompanija je od danas omogućila gledanje svih 15 epizoda prve sezone serije “Vreme smrti” samo u novom EON Video klubu.

Svi SBB korisnici mogu da gledaju odjednom sve epizode prve sezone serije u istoimenom katalogu putem EON, D3 ili Total TV platforme, koji mogu da aktiviraju za samo 690 dinara putem MojSBB naloga, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra na 19900. Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktivacije.

Ova ratna drama, predvođena kreatorom serije Goranom Šušljikom i rediteljem Ivanom Živkovićem, a u produkciji kompanije United Media, adaptacija je romana Dobrice Ćosića koja prati najdramatičnije i najuzbudjivije događaje odigrane na ovim prostorima u verovatno najkompleksnijoj istorijskoj poziciji tadašnje male Srbije. Sjajnu glumačku ekipu predvode Žarko Laušević i Miki Manojlović, dok su u glavnim ulogama Dragan Mićanović, Svetozar Cvetković, Nina Janković, Teodora Dragićević, Slavko Štimac, Milan Marić, Aleksej Bjelogrlić i drugi.

Od 25. februara u EON Video klub stiže i najgledaniji domaći film u bioskopima iz prethodne godine „Čuvari formule”. Za sve one koji su propustili da pogledaju film u bioskopima, moći će da gledaju potpuno besplatno u okviru novog EON Video kluba.

Novi EON Video klub je od sada još moderniji i dizajniran da preporuči najnoviji, najgledaniji sadržaj koji je i žanrovski u skladu sa onim što korisnik najviše voli da gleda. Uz unapređene funkcije i novi interfejs tu je funkcija preuzimanja sadržaja za gledanje offline na mobilnom telefonu ili tabletu, bilo kada i bilo gde.

Za sve dodatne informacije pozovite 19900 ili posetite sajt sbb.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari