Vučić: Narod krizu još uvek nije osetio, sve smo preuzeli na državnu grbaču

Ostavite komentar


  1. Hvala baronu od Čipuljića, uopšte nismo osetili da je hrana otišla 50% i više u zadnjih 6 meseci.

  2. Ne opterećuj grbaču više u ime nas ko boga te molim, pretera ga! Dobićete svi kilu.

  3. Ovako nešto izjave i neki stvarno u to poveruju….
    Ko od plate živi, ovako nešto nikad ne bi rekao.
    Sve je poskupelo, baš sve. I nema kontrole država po tom pitanju, jer marže koje prodavci uzimaju su astronomske.

  4. Ovaj je stvarno lud ili se pravi lud, ili je vrhunski bezobrazan!!
    Da, hleb i ulje je zagarantovano jesftinije nego i u Svajcarskoj, Austriji i Svedskoj!!!Provereno! A kriza tek dolazi! Spremi se narode i onda opet glasajte za njega!!!

  5. Da li moguce da vrhovni ovako nesto izjavi i ostane u sedlu????O kom narodu i kojoj drzavi on prica???I ne ne uzimaju trgovci ,marza je u vek ista ….Mali je odlican posao uradio…kad pre???Pukni zoro necu kuci skoro

  6. Ludog ll naroda kako laze,otisle cene u nebesa,vide svojim ocima ,osete po svom novcaniku,a predsednik lepo kaze da to nije istina I da samo on I vlada trpe zbog tog lazljivog naroda.I kome sad verovati ?

  7. Država i postoji zbog naroda i za narod, a ne zbog vas na vlasti sadašnjih i budućih. To sada vi kao nešto činite narodu!? Nemojte. Pustite samo da sve funkcioniše po zakonu i ustavu i biće nama dobro.

  8. Narod zivi u krizi vec vise od trideset godina, od kad je na vlast dosao Milosevic i radikali Seselj, Nikolic i tada mladjani Vucic.

  9. Jel? Ma kako vas nije sramota da lazete? Il ste mnogo neobavesteni. Kurs evra vam duplo skuplji…vestacki drzite cene da narod ne bi shvatio za koliko radi i sta s tim moze da kupi realno.

  10. Opušteno ljudi, njegove izjave nisu za vas nego za one koji ga podržavaju, gledaoce Farme i Parova.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.