Vučić sa MMF: Razgovaraću sa premijerkom o penzijama

Ostavite komentar


    1. Dobili su senior karticu i eto rešenja -15% za sahranu.

  1. To će biti jedan od uzbudljivijih monologa u novijoj srpkojj istoriji.

  2. predsednik ce razgovarati sa premijerkom jer se ona pita o ovom problematikom i verovatno će pokušati da ubedi brnabicku da prihvati predlog mmf za ukidanje čuvenog zakona. medjutim da li vučić ima rezervni plan ukoliko premijerka odbije predlog mmf.

  3. Podsetio bih gospodina Vucica ako je zaboravio da penzija nije socijalna kategorija,vec je stecena kategorija na osnovu uplacenih doprinosa i duzine radnog staza i da on ne moze da se ponasa u stilu ovom cu da dam a ovom necu.Cesto se pojavljujuci se na medijima njemu naklonjenih hvali da je Srbija pravna drzava a ja mu da budem iskren jos uvek ne verujem a voleo bih da jeste.

  4. Penzije se isplacuju od doprinosa radnika koji još rade. Međutim, srbi su lenj narod, ne vole da rade, a samo rad stvara prihod i puni fond za isplatu penzija. Zato – mrka kapa!

  5. Ne voli MMF penzionere vec cuva svoje pare, zna da je veliki broj penzionera /samo u Pancevu preko 3000/ je podnelo tuzbe za otimanje penzija, posto je to protivustavno sve ce se resiti na sudu kod nas ili u Strazburu a onda ce budzet biti u velikom problemu, zato ih pritiska MMF. Tesko da ovom prilikom mogu biti svi zadovoljni, sada bi trebalo da budu manje zadovoljni oni koji su 2014. g. likovali kada su ,,bogatim,, penzionerima oteli penzije.

  6. Seca li se neko kada je predsednik Nikolic vodio razgovor sa MMF-om? A premijerka se kao pita o penzijama. Ovo ima samo u Srbiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.