Vučićeva najava rasta penzija od 18 odsto budi sećanja na krah iz 2008. godine

Ostavite komentar


  1. Penzije moraju da se povecsju najmanje kako je predsednik rekao,inace su najmanje u evropi!ljudi ne mogu da zive!vi mlatite samo i nigde vas nema samo kad treba da se povecaju onda pravite kobajagi nekakve analize!

  2. Ja pomislio da nam je krenulo a ono inflacija. Inače, kako je bivši grčki premijer Varufakis govorio, ne zna se pouzdan metod za kotrolu inflacije i rast. Ekonomisti su šarlatani, ako je verovati dvojici dobitnika Nobelove nagrade za ekonomiju, koji jedan drugog nazivaju šarlatanima. Njima verujem a Malom Vučiću i Jorgovanci jok.

  3. Mislim da je najbolje da ne povecava.. nekako mi se cini da bi ste tada bili najsrecniji da narod zivi jos gore

  4. Pocela kampanja za sledece izbore. Kupovina glasova. Vratite penzionerima ono sto ste oteli, a povecavajte po zakonu i vremenu kad je predvidjeno povecanje.

  5. smatram da je ovo realno povecanje i mislim da bi minimalac trebao da ide na 50 000 dinara .Vreme je da bogati podnesu ovu Ukrajinsku krizu na svojim ledjima.

  6. Prodjose izbori ne vrati mi prvo otetu penziju i sta cemo sad. Ja i dalje dobro zivim a nisam ga glasa

  7. Dajte nam sada povecanje penzija.A posto ima para ne treba cekati do novembra. Sve je poskupelo i tesko se zivi.

  8. Kad već ima para što nedaju prvo pomoc od dvadesetak hiljada ljudima koji imaju primanja bilo penzije bilo plate ispod trideset hiljada pa onda linearna povecanja.E na ovu ideju će mo da pročekamo do smrti

  9. Dati svima minimalac svima isto predsedniku ministrima poslanicima radnicima dok ne izadjemo iz krize

  10. Samo pošteno, pa kako bude…jer nije bogat ko puno ima , bogat je onaj ko malo treba … tako neka pesma kaže, u životu je drugačije…

  11. Niko nama ništa ne daje, ali ni ne otima nam. U budžetu ima para onoliko koliko ih svi mi zaradimo. Komunizam, planska ekonomija i štampanje para su decenijama iza nas, ali nam se još uvek čini da postoji neka imaginarna „država“ koja će nam nešto dati, ili uzeti.

  12. Zatrpate prosečnog čitaoca gomilom brojeva i procenata i on ostane zašašavljen. I na kraju, biće kao 2008. Pa neće. Tada su na vlasti bili žuti. Više nisu.

  13. Ideja je dobra jedino mi nije jasno ko ce sve te dugove da vrati.BDP ide gore dole ali suma koju trebamo vratiti je isuvise velika.Istoria se ponavlja nista nismo naucili Jugoslavia se raspala zbog ogromnih dugova koje niko nije hteo da vraca.

  14. A sto iritira narod sada, a povecanje u januaru, a primanje u februaru 7 mes, sta ce bitido tada inflacijaaaa ce pojesti do tada, on ne kupuje nista i ne zna stvarnost da vidi svaki dan povecanja cena hrane mora se jesti itddd uzassss

  15. Sa ovim najavljenim povećanjem neko tamo što mu je uvek malo dobiće pride celu moju penziju a mi što šta nam Bog da zar nije moglo ko ima male penzije njima veći procenat a ko ima veću manji procenat pa da bude svima donekle bolje

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.