Vučićeve nerealne brojke o izgradnji puteva

Stručna javnost skeptična prema izjavi predsednika Srbije o izgradnji 5.000 kilometara puteva u narednih pet godina

Ostavite komentar


  1. pa oni sad duguju 13.000.000.000,00 dinara (trinaest milirijadi) putarskim preduzećima,ako su mislili da i to neplate možda i dobiju puteve ,ali će uništiti sve putare u srbiji

  2. postoji čl.68 čl69 i čl 70 po kome se vrše radovi održavanja i popravki puteva ,sad je uveden i tzvpredsednički član po kome se uglavnom sve po srbiji radi

  3. Ovaj put Palanka_Plana je nepotrebno polovina asvaltirana oko 5kilometara je pre tri godine uradjeno i to od Bresja do Plane a tih 5kilometara moglo je da se iskoristi da se asvaltiraju jos pet sest ulica u Palanci ali sta cete ima drzavnih para pa cepaj a mi u Vase Pelagica gazimo blato godinama

    1. A šta mislite koliko gaženja blata ima svuda po Srbiji? Šta mislite može li sve to da se napravi za par godina? Sve je do uticaja. Različiti ljudi imaju različite prioritete. Ako npr vjerujemo da hoće sve da urade, potrebno je vrijeme za to. E sad, od raznih uticaja postoji razlika ko će nešto da dobije sutra a ko za 10 godina. Tužno ali shvatljivo.

  4. Jedna rupa , jedna lopata asvalta , jedan kilometar i tako 5000 puta .
    Eto 5000 km ‘novih’ puteva .
    Cena sitnica .
    Ovako moze i 10000 km napraviti.

    1. Kiki botino, pa na putevima Vučko najviše krade. A to što se hvali izgradnjom saobraćajnica je priča za glupe-u Starom Rimu pre Hrista su gradjeni putevi i postojaniji od ovih, tako da Vučić nije napravio nikakav podvig.Bolje da je dao koncesiju na 10 godina, ne bi se zaduživali. A inače, na takvoj izgradnji se najviše krade ali i pere lova. Al tebi kao botu sa četvrt mozga ,teško da je to jasno.

  5. Bolest uzela maha, terapija, ali ne za srce, ocigledno ne deluje, pacijent sve vise halucinira…a mi trpimo.

  6. NISTA NOVO! KAD JE BILO MOGUCE PROVERITI I PRATITI SVE PODATKE KOJE IZJAVLJUJU SVI IZ VLASTI. JEDINO STO IH JE SAROVIC IZ SRS RASKRINKAO U SKUPSTINI U VEZI SA BROJEVIMA I PROCENTIMA NEZAPOSLENIH, TJ. PITAO JE KAKO JE MOGUCE DA 1000 NOVOZAPOLSENIH SMANJUJE ZA PROCENAT ITD

  7. Nije Vucic glup, zna on da je to nemoguca misija ali je poruka upucena neukoj masi koja treba da proguta varalicu i zaokruzi ono sto joj se kaze. Posle toga ide pljacka i tacka.

    1. posten covek misli da su svi posteni a lopov da su svi lopovi pa tako se i daju komentari

      1. Au Simo, sudeći po komentaru imaš blizu sto leta a ništa još nisi naučio. Džaba si živeo tolike godine!

  8. Za te pare mozete samo krpiti 5000km puteva, koje vam je Tito izgradio. A dok se „ugrade“ svi povlasteni sektasi, to izadje na 3 lopate asfalta po svakom pomenutom kilometru da se baci i parice nema vise…

    1. Čekaj malo, 900 miliona podijeljeno sa 5 hiljada je 180 hiljada evra. Pa samo bi nam ti falio da krpiš rupe sa tolikim parama! Sve znalci a nisi se potrudio ni da računaš. Najpametnije bi bilo da svi mislimo svojom glavom a ne da navijamo za bilo koga.

      1. Borise, u SRB imas malo more projekata, za koje se potrosilo milijone EU, pa nisu zavrseni. Nisu ni zapoceti, u biti. Ne pratis? Ne znas? Vasi „graditelji“ svih vrsta su uporedljivi sa onim skakavcima iz USA. KAd se ponekad nakote milijarde njih na jednom mestu i jedu usev sa njiva. Ostane pustos. E, to su vasi „graditelji“. Cega god se dotaknu, ostane pustos. A bas mi je i drago, da ti jos radi Casio kalkulator iz 80ih, dobro si to izracunao sve.

  9. Covek je sklon manipulacijama i iznosenju neistina. Kad ustane prvo smislja sta ce da iznese koju laz.

    1. Meni se ne sviđa što je neuređen sistem. To mora da se popravlja a ne da zavisimo od dobre volje Vučića ili bilo koga šta će da uradi. Što se tiče izgradnje, šuplju prosipaš i pišeš navijački. Navijački zbog toga što tebi vjerovatno ništa ne valja što ovi urade. Nikad se ovoliko puteva nije napravilo i pravi u našoj istoriji.

      1. Nije prijatelju. Ja mislim da pre ovoga u nasoj istoriji putevi nisu ni postojali. Sreca pa ima vas koji ga glasate, inace bi jos volovskim zapregama putovali po Srbiji. Kakva glupa izjava za izgradnju 100 km auto puta ukupno. To sto on tih 100 km otvara pedeset puta ne znaci da puteva ima vise.

  10. Zasto ne pisete vise o Crnoj Gori, otimanju imovine od SPC i Vucicevom nereagovanju na isto? To treba da bude udarna vest.

  11. Računica je prosta…Ako jedna deonica Obrenovac-Surčin od 17,6 km koju je ovaj neimar svečano otvorio koštala preko 200 miliona evra, onda se rešenje samo nameće.
    5000 km što je 278 puta više od 17,6 km za 900 miliona!!!
    Ima li kraja njegovim lažima?

    1. Vucic je ekspert valjda. Svakako nece uvaziti ko god da oponira tome. A svakako, ako vam je rekaoon ko ste vi da sumnjate u njega. vase je da pisete i podrzavate, za ostalo je on zaduzen. Sve dok Srbija ne prestane da postoji sa svim putevima koji su izgradjeni (citavih stotinak kilometara).

  12. Nisu nam potrebna pojašnjenja o 5000 puteva koje će AV da izgradi. Znamo da on čim zine -slaže. Pa tako i u bajci o novim putevima.

  13. Moze< li neko da mi odgovori koliko kosta kilometar puta i to bez mostova i tunela, nesto sam slab sa matematikom

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.