Za nadzor na Koridoru angažovana firma sa crne liste Svetske banke

Američka konsultantska kuća "Luj Bežer" optužena zbog učešća u korupcionaškoj aferi

Ostavite komentar


  1. Mi odmah predstavljamo da svi najgori ljudi rade na koridoru 10 što nije tačno, ovo je samo slučajna nesreća koja nema veze sa nadzorom ljudi.

    1. Nesreća je slučajna ako se desi jedanput. Dva puta je znak da nešto nije u redu sa projektom. Tri puta je znak da mnogo štošta nije u redu sa upravljanjem projektom. Da ne bi bilo i četvrti put, treba da se promeni i porjektno rešenje i mendžment projekta. Ako se to ne uradi, svaku sledeću nesreću možemo smatrati namernom.

  2. Direktor Babic je izjavio da je znao da ce se zid srusiti. Gde je njegova odgovornost? Sve ove SNS ludorije vise ne vredi ni komentarisati!!!

  3. Kako to da nadležno ministarstvo nije bilo upoznato sa gomilom promena na projektu, mislite, tvrde da nisu bili upoznati ?!? U normalnim državama ministar podnosi ostavku bez reči, a direktor preduzeća biva zatvoren i dužan da nadoknadi nastalu štetu i gubi pravo da se ikada više bavi istim ili sličnim poslom, no ovo je Srbija.

  4. Kad se radi projekat ili izmena projekta projektni zadatak piše Investitor – Koridiri, a ne nadzor ili izvođači. Zna se hijerarhija. Projekat prihvata Investitor, i prosledjuje ga izvođaću i nadzornom organu. Dakle, jasno.

  5. „Svetska banka 2015. godine stavila je na crnu listu poznatu američku konsultantsku kuću „Luj Beržer“,…“ Svako bira društvo koje mu odgovara.

  6. I opet se dolazi do najveceg duznika drzave Azviju a Mostogradnja, koja je sigurno daleko strucnija, ostaje bez novca. Istovremeno drzava stalno mase budzetskim suficitom i vadi stalno iz nekih budzetskih rezervi nekontrolisano novac za posledicne pozare koji se naravno desavaju kad se nestrucno vodi kompletna procedura. Zasto se Azviju nije otkazao ovaj posao na Koridoru 10 kad je aljkavo odradio posao sa Mostogradnjom? Ima li pilota u avionu zvanom Srbija? Ocigledno nema! O tim stvarima mora da vodi racuna ministarka Mihajlovic a ne da se slika svaki dan sa novim najavama u buducnosti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.