„Zanemarujemo zdravlje, ali drugačije ne možemo“: Građani u anketi Danasa o tome kako je inflacija uticala na kvalitet i količinu hrane koju kupuju

Ostavite komentar


  1. Slucaj 60 hiljada za hranu to vec sto je mnogo znaci primanja treba da budu onda najmanje 150 hilj din, ako govorote o BG mogucnost da radite vise posla ječ ih ima, treba uraditi anketu u Nisu, Vranju, Zajecaru tu zaboravljate istok Srbije kakva beda, pa Svrljig taj kraj , a jug recimo Lebane, pa i Leskovac novinari anketa koja ce zaprepastiti nase zlatno doba po Vucku koji ga najvise glasaju u tim siromasnim krajevima, zato mčadi beze ka BG, Nis, NS samo ti gradovi su ihri narocito BG da da?!?!

  2. Pitam ja vas, drugovi i drugarice, ko se odrekao: alkohola, cigareta, kafe?

    Treba se i benzina odreci.
    Samo tako se drzavni budzet moze dovesti u red – totalnim postom.
    Onda ce paraziti napolje, kroz stolicu.

  3. Zivimo od 48 hiljada mesecno, s tim sto su racuni 15 hilj, a ostatak na hranu. Odeca, obuca minimum, letovanje, zimovanje samo u masti.

  4. Meni je malo čudno što ljudi slabijeg materijalnog stanja puše skoro svi odreda,vole da popiju alkohol i onda kukaju kako nemaju za hranu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.