Zapošljavanje na lizing je eksploatacija ljudi

Savez samostalnih sindikata Srbije u Kragujevcu upozorava da je u pripremi novi zakon o iznajmljivanju radnika

Ostavite komentar


  1. Koliko uspevam da ispratim, po ovim falš-sindikalcima je svako zapošljavanje eksploatacija. Tako je njih lagao g. Marx, pa sad oni lažu nas…

  2. Pa, stvarno – kad slušam te elebake, trebao bih da poverujem da je bolje nemati niakakav posalo, nego imati bilo kakav!? Oni verovatno dobiju nekakve pare svakog 1-vog, ali umeju da objasne kako je za nas bolje da ne dobijemo ništa…

  3. Milivoje, velika je to pamet kritikovati sindikat! Nije bolje nemati nikakav posao, vec zaposljavanje treba da bude uredjeno po pravilima, gde se i radnik stiti. Ako ti odgovaraju agencije da ti i tvoja porodica radite preko njih, samo napred.Velikoj vecini ne odgovara.
    islim ipak da si ti bot!

  4. Da li je Vama, Juri, jasno da mnoge manje firme nemaju svoje HR department-e i da ove agencije upravo to nude? Da ove agencije imaju iste obaveze prema zaposlenima kao i neki drugi poslodavac, te da je ovo prosto bacanje prašine javnosti u oči? Da falš-sindikati očajnički traže način da opravdaju svoje besmisleno postojanje i da sluđuju i dezinformišu ionako sluđenu i dezinformisanu javnost?

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 8

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.