Zašto je važno jezero Gazivode?

Ostavite komentar

  1. Pitanje vam nije na mestu. Zasto je vazno najvece vestacko jezero na balkanu?? To pitate? Najdublja tacka u jezeru je 100 metara. Da li ste svesni koliko je to? To je neiscrpan izvor hrane(riba) i energije(hidro-centrala). Naravno,ne zaboravimo i da stvara dodatnu vrednost(novac)..ima li jos neko pitanje? Dakle,to je prirodno bogatstvo brz premca u Srbiji.

  2. Veliko hvala na informativnom tekstu. Umesto sto se po stampi vode besmislene diskusije o osecanjima nekih Srba, koji bi od celog KosMeta, do etnicko cistih delova, trebalo bi, pre svega prodiskutovati imovinske odnose na terenu. Zanimljivo je da je drzava Srbija toliko ulagala u `tudje vlasnistvo’. Ili sam ja nesto pogresno shvatila?

Ostavite komentar

Ekonomija

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.