Zbog grešaka vlasti i Kineza pruga do Mađarske kasni sedam godina

Zbog čega se sukcesivno probijaju rokovi u izgradnji brze pruge Beograd - Subotica

Ostavite komentar


  1. Zamislite sad da se sve završilo u roku kako je trebalo za 3 godine…i sad ovo kad se oteglo na 10 godina, u kom slucaju su mnogo veće „mogućnosti“ za kraduckanje…tokom 3 ili tokom 10 godina ?

  2. Ova pruga, sve izgrađene bolnice i autoputevi, metro i dr kasne čitavih 50- 60 godina…Imali su gospoda DOS- ovski lopovi puno prilika, čitavih 12 godina da bilo šta od toga bar započnu, ali NISU! Bili su zauzeti pljačkanjem države i punjenjem svojih računa! Zato, nemojte samo vi – ukaljani do grla da pričate o nekom kašnjenju! Fuj!

  3. Od raspada SFRJ na ovamo do ove kakva god da je vlasti nije ništa rađeno i ulagano u kapitalne investicije. Na repertoaru je samo bilo uništavanje nasleđene imovine ,prodaja u bescenje i punjenje džepiva i bankovnih računa kojekude po inostranstvu . Ne mogu da prihvatim da se sada spočitava ovima na ,,sedlu“ izakane rage od Srbije . Predhodni su sve dezintegrisali i ostavili ništa .Sada bar aktuelni režim radi i gradi i zapšljava i puni praznu opljačkanu državnu kasu . Možete da je mrzite i osuđujete koliko hoćete ,jer nemate ni stida ni srama a o obrazu debelom ko đon da i ne govorim . Ovakve pljuvačine i gore od ovih ,su pred svake izbore vrlo očekivane . Ovo je samo zagrebanje ,biće još većih osuda predhodnih lopova koji nikad nisu ni okrečili nešto ,napravili neki tunel ili auto put a železnicu doveli do prosijačkog štapa isto kao i celu državu i sve građane Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.