Advokat Aleksić: Srbija nema prava da oprosti NATO i osiromašeni uranijum bačen tokom agresije

Ostavite komentar

  1. Sve je to u redu. Samo šta ćemo sa našom vladom koji dozvoljava raznim kineskim kompanijama da truju našu zemlju i šta ćemo sa namerom da Rio Tintu ili sličnima omogući rad. Šta ćemo sa zagađivačima koji uništavaju životnu sredinu, seku šume, prave mini elektrane i slično. To je čak gore od osiromašenog uranijuma. Tužićemo i našu vlast ili njima je dozvoljeno da truju stanovništvo.

  2. Колико су деце унаказили српски социјалисти очигледно не знате а број оних које ви овде н са водите личи ми на малу Божју казну.Највише се гнушамо кад адвокати којима је лаж једно од средстава рада причају и пишу о стварима који нису домен њихове професије.Рече ми један Амерички грађанин: Адвокати и пацови су наш највећи проблем.❣️

  3. Nikad ne treba Rusima oprostiti sto su ubili preko 7000 Yu granicara od 1948-1953 i silovali nase zene po Srbiji ’45.

  4. Aleksiću, prešao si rezerviste za isplatu dnevnica, čak vas je i Strazbur o’ladio., a sve vreme je bilo jsno kako će da se završi. Preći ćeš tako i ove. Znam da jako voliš masovke, ali u normalnim zemljama se za ovakve stvari leti iz komore…

  5. Gospodine Aleksiću šta bi sa našim ratnim dnevnicama. Mi vam platismo po 10 e za punomoć…nas oko 60.000nije vam loša računica.

  6. koji prevarant…advokati su genijalci ua ove budalaštine….nigde nema dokaza da osiromašeni uranijum izaziva rak…s druge strane…kada je pobednik plaćao pobedjenom…nikad…i tu se priča završava..

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

9. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.