Aleksandar Vučić o pokušaju državnog udara u Rusiji: Srbija neće podržati puč ni u jednoj zemlji

Ostavite komentar


  1. Sto juce nije dao izjavu? Svi njegovi mediji su juce pazljivo balansirali ni jednog trenutka ne podrzavsi Putina. A danas smo tako odlucni.

  2. Srbija će se držati sa strane koliko može ne uplićući se u rat u Ukrajni, ne uvodeći sankcije Rusiji.

  3. Podrska Vucicu koji ne podrzava puč ni u jednoj zemlji i to je ispravno.Podrska Rusiji.

  4. Puč ni u jednoj zemlji necemo podrzati jer se vlast dobija na izborima, nikako na silu.

  5. Od smene u Rusiji neće biti ništa,glup je i ko god se ponadao.
    Ali u Srbiji je pametno nadati se,ako bog da i dočekati ćemo pad tiranije,mafije,korupcije,ubistava,laži…….i lošeg života.Tako da komentar av o situaciji u Rusiji je smešno nebitan,bože mili on i Putin…..nebo i zemlja

  6. Gos’n predsedniče,
    Ako ste već odlučili da treba da se oglasite povodom događaja u Rusiji, morali ste to da uradite preko RTS! To je naš javni servis! Pink TV nije dostojna da na njoj obitava predsednik države!

  7. Da, da! „KAO“ drzava.
    A tek ozbiljna! Bilo bi smesno, da ozbiljno ne utice na gradjane Srbije.

  8. Ti smeš da navijaš/za putina/a mi ne smemo da navijamo za Zelenslog?

  9. Smešno nakon od Srbije podržanog litijskog puča u Crnoj Gori koji mu se na kraju obio o glavu.

  10. Normalno da neće podržati puč. Predsednik Vucic uvek govori o miru i to je nešto za šta će uvek da se zalaže.

  11. U nedemokratskim zemlji,zemlji bez institucija,zemlji gde se krade a ukradeni novac iznosi u Emirate,prezadužene zemlje,zemlje jedne porodice, SVE ODLUKE SU POGREŠNE.

  12. Juče si ćutao i čekao da vidiš sta će biti sa Putinom. Isto tako i Dačić i cela bulumenta na vlasti. Onda je Putin iskukao na kolenima da ga ne diraju i evo tebe da izneseš svoje preuzviseno mišljenje. I nisi ti napravio puteve i obilaznicu nego građani Srbije u čije ime si se zaduživao i koji će morati da vraćaju taj dug u narednih 10 generacija. A to koliko kvalitwtno gradite, već smo se uverili na mnogim objektima.

  13. A ni mislili da će ovaj nešto pametno da kaže obraćanjem. Dok ne krenu da ispunjavaju zahteve sa protesta – nebitan.

  14. Vucic da smeni Gasica i razjuri spidobe iz Rem. Skloni narod sa ulica..sta cekas. ??

  15. sve što si ti napravio ja bih to na leđima nosio,naravno osim dece. Zar ovaj narod to nije platio,ili si možda ti iz svog đžepa kad tako zdušno svojataš nešto što ti ninakoji način ne pripada.Sobzirom da si ti upitanju nikakvo čudo .Sve što imamotvojom je zaslugom.Mi nemamo mozak.

  16. “Vlast se osvaja na izborima” reće AV i tako sam dolazi u suprotnost sa rezultatom izbora na četiri opštine na severu Republike Kosova!!!

  17. Честитам другу Путину, и ја ћу бити исто тако енергичан као он и спречићу
    пучисте који Београдом стално протествују ишетају и мене и моју братију ометају .

  18. To sta si ti napravio nemoze da se vidi ni ispod mikroskopa.Sve to treba narod da pozlati,uvalio si Srbiju do guse u dugove dobio onolike donacije mogo si ono par obilaznica i onu jednu prugu da pozlatis.Tako da je tu najmanje tvoje zasluge,jedino ako neces da kazes da si i mogo i to da pokrades a ne da potrosis na te obilaznica.

  19. predsednik nije znao gde ga gleda pricajuci sa domacicom programa, ona pertla pala medju grudi..
    cak joj dado odgovore koje nije ocekivala, vise ona napadala opozic. bar ono malo sto sam gledao

  20. Kako može da se ne razume da Kurti mora da ispunjava zahteve anglosaxonaca? Pa moraš nešto da naučiš iz istorije, ako Milošević nije znao s kim ima posla ti moraš znati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.