Aida Ćorović prozvala Mariniku Tepić za neuzvraćanje podrške

Prepiska aktivistkinje i potpredsednice SSP na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Aida, na Androidu imate dva načina da saznate ko vas je zvao (pod uslovom da imate tu osobu u imeniku):
    1. kliknete na broj u SMS poruci i otvoriće se aplikacija za pozivanje sa označenim imenom (neće je pozvati automatski)
    2. instalirate Chomp SMS aplikaciju koja automatski ubaci ime osobe umesto broja telefona

  2. Aida,ja Vam se divim,vi ste heroj,veliki ponos Republike Srbije,ratni zlocinci nisu heroji,oni nikada nisu heroji Srpskog naroda.iskreno se nadam da ce Boris Tadic i njegova partija koja je jedina politicka partija dala podrsku i osudjuje ratne zlocince.Smrt fasizmu.

  3. Kada u svom gradu imate tablu Atif Efendije dokazanom i osudjenom saradniku fasisra koji je pocinio mnoge zlocine nad Srbima gos. Corovic ni jednom recju a ne delom ne pokazuje da joj smeta odakle joj moralno pravo da dolazi u BG da bi dokazala svoj abtifasizam krecenjem jednog murala. Ne ide to tako.

  4. Aman, zene! Zivite u istom dvoristu, a svadjate se oko zice za prostiranje vesa!

  5. A koji ratni zlocinac to slavi? Ti ljudi koje ti nazivas ratnim zlocincima su svi u zatvore sirom sveta zato sto su srbi a ne rtni zlocinci. Zasto neides da se zalazes za hapsenje onih koji su cinili zlocine nad srbima? Ima ih koliko hoces i uzivaju u slobodi ali to tebi nesmeta,tebi smetaju oni koji su u zatvorima,koji su srbi i koji su mozda bas tebe zastitili od nekog zla. Sram te bilo,idi u Hrvatsku, Bosnu ili na Kosovo pa se tamo zalagaj da se uhapse oni zlocinci koji su ubijali tvoj napaceni narod.bruko!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.