Albahari: PSG ide na izbore zbog Vučićevog ponašanja za vreme vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Da li to mlađani Albahari želi da nam poruči da navrhvođa, predsednik svega i svačega u patološkom sticaju pre uvođenja vanrednog stanja onomad, pošto je suspendovao ustava i ionako karikaturalnu skupštinu, dakle pre izvršenog državnog udara nije imao apsolutnu vlast u svojoj prćiji “napprednjačkoj Sorabiji”? Ili nam možda poručuje da je navrhvođa nakon što je jednog jutra procenio da mu se isplati da ikine vanredno stanje i policijsku torturu usled svoje dobre volje i zarad svog lepog raspoloženja želeo da počasti svoj lični, tako ljubljeni narod zarad čije dobrobiti im vraća demokratska prava i poklanja slobodne izbore koji istine radi i nisu baš najdemokratičniji stanovita grupa iz PSG izlazi na izbore zarad bojazni da bi ovaj mogao jednog jutra ponovo ustati na levu nogu, e da bi ga sprečila u tome. Možda će, ko zna, organizovati dežurstva kod navrhvođine postelje da paze da slučajno ne ustane na levu nogu?
    Hajde, molim vas, gospodine Albahari, uozbiljite se, niste glumac, loše to radite. Sergej e to kod Olje bolje odradio.

  2. A da li bi g.Albahari bio ljubazan da nam objasni kako PSG planira da učestvovanjem u Vučićevoj predstavi zvanoj „izbori“ ograniči Vučićevu apsolutnu vlast?
    Tako što će poslanici PSG iz sveg glasa vikati „pažnja, pažnja, Vučić ima apsolutnu vlast!“? Da, pa?
    Hvala, ali mi to znamo već poslednjih 8 godina i nema nikakve potrebe da nam PSG otvara oči po tom pitanju, a naročito ne rušenjem bojkota!

  3. Narod je za vreme vanrednog stanja video kako bi bilo da vi imate apsolutnu vlast, nasilja i maltretiranja bi bilo svuda od skupstine do ulice, a svako ko ne misli kao vi bi bio izvredjan i napadnut.

  4. Izborni uslovi su odlicni, ali opozicija uvek ima neku zamerku, verovatno zbog toga sto gube.

  5. Vandredno stanje je prošlost, korona virus je izgubio virulentnost.

  6. Ne razumem kako Psg može da utiče na bilo šta na našoj političkoj sceni, kad su jedva prikupili potpise, i neće preći i onako spuštni cenzus.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.