Aleksandar Jovanović Ćuta o današnjem protestu na Gazeli: Ljudi ostavljeni na cedilu, moja obaveza je da budem sa njima

Ostavite komentar


  1. Gospodine Jovanoviću, tvoja jedina obaveza je da opravdaš dobijeni grant i ništa više. Tebi je do prava radnika stalo k’o do lanjskog snega.

  2. 2005 godine odlukom Tadica i ministra Davinica iz vojske je otpusten veliki broj zaposlenih i nikog nije bilo briga za te ljude. Ove radnicke vedete sada i ucenjuju. Cirkus…

  3. Over barabe sindikalne su I Zastavu unistile OVO je borba za njihov opstanak a ne za radnike . Stitili su I Zastavine radnike pa su radnici izvisili a oni se uvalili u Fijat. Da li I za njih vaze isti uslovi Ili su zasticeni

  4. Pa šta je sa 50.000 radnika iz Rakovice???
    A da ne pominjem sve ostale…
    Bili su crveni pa onda crni,dodjoše žuti,plavi,narandžasti…
    Ali ovi zeleni će da nam zabibere baš…

Ostavite komentar


Politika

Ko će od opozicije izaći na beogradske izbore? 10

Ko će od opozicije izaći na beogradske izbore?

Kampanja za beogradske izbore, koje je Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine 3. aprila raspisala za 2. jun, je formalno u toku, ali kao i da ne postoji, jer se još ne zna ni približno, ko će učestvovati u izbornoj trci, pa čak ni ko će sve iz opozicije trku bojkotovati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.