Aleksandar Šapić: Beograd spreman za velike vrućine, neće biti uvedena vanredna situacija, ukoliko to ne bude nužno

Ostavite komentar


  1. Preko 38°C po automatizmu se UVODI VANREDNO STANJE… obustava zel. saobracaja, prrkid radova na otvorenom prostoru, skraceno radno vreme… Ali posto smo mi bespravna imitacija drzave… Radice se do smrti a vozove ionako vise nemamo…

  2. …“neće biti uvedena vanredna situacija, ukoliko to ne bude nužno.“ Ova vrsta genijalnosti je poput kašlja, ne može se sakriti… Znači, do pojave Šapića, vanredne situacije su uvodjene i kad nije bilo nužno?

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Vučić, Marko Ðurić

Sve je trebalo da pršti od energije pre šest meseci, a ne sada: Da li se zakasnilo sa lobiranjem protiv usvajanja Rezolucije o Srebrenici?

"Lobiranje Aleksandra Vučića, protiv donošenja Rezolucije o Srebrenici još traje, bez nekih velikih izgleda na uspeh. Pitanje na koje još uvek nemamo odgovor, zašto se to lobiranje događa u Njujorku, a da nije, predhodno, na tu temu bilo kontakata sa nadležnima iz institucija BiH. Izostanak tog dijaloga ukazuje da su bilateralni odnosi sa BiH tanki, da nema kontakata, dijaloga na državnom nivou i da je normalno onda da nam se dešavaju ovakve stvari", kaže za Danas Branka Latinović, ambasadorka u penziji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.