Aleksandar Vučić se ponovo obraća javnosti

Ostavite komentar


  1. Za šta drugo služi daljinski nego da se lobotomija sa lažovizije preusmeri na kvalitetan premijerni film ili edukativni putopisni program sa HRT 1 ili HRT 2.

  2. Predsednik će se svim silama truditi da donese najbolje odluke u interesu srpskog naroda.

  3. Neću gledati jer se termin obraćanja poklapa sa emisijom o afričkim majmunima pavijanima za koje je dokazano da su narcisiodni.

  4. Ponovno PODGREJAVANJE koski koje pogrejavanjem postaju sve bolje i bolje ( kao vojnicki pasulj ) . . .

  5. On ima sta i da kaze, za razliku od Tadica, koji je jedino znao da se cereka, kao lud na brasno, i da unistava Srbiju.

  6. Svi znamo koliko ZLO Rusija pravi i igra se sa nama. I opet kasnimo sa nihovim sankcijama. Ma neću više ni gledati predsednika. Sankcije ODMAH i šta toliko ovo-ono…

  7. Novim “ istorijskim “ LUPETANJEM nas mamurni ce pokusti da ZATRPA aferu odanog clana $n$ sekte Belivuka ( i pajtosa ) . . .

  8. Kakav tužan lik… on zaista želi da ga vole i poštuju. Dok je nepismenih, neobrazovanih i nezaintresovanih u ovoj zemlji, svakakvi će moći da manipulišu njima, čak i oni bez radnog staža i iskustva.

  9. Predsednik gleda da informiše narod, ida iznese ili im saopšti ako ima nešto važno .

  10. Brinem se za predsednika. Da li je ostalo dovoljno patosa i foliranja u njemu? Da mu nije pala inspiracija? Kako će ubedljivo da objasni narodu da još nismo pukli i da je on JEDINI zaslužan zato?

  11. @Kika, jedina i ispravna odluka bi bila da kaže narodu da je kraj njegove vladavine…da i mi u okruženju dajemo dušom.
    On i njegovi „istorijski“ govori…ko njemu može vjerovati.

  12. Nikada se ni jedan predsednik nije ovoliko cesto obracao naciji.cemu.pa vise nije zanimljivo.

  13. E vala pretera ga ima ga na tv vise nego kviz slagalica.Sta li ce sad da laze ovaj narod

  14. Dobro je da ste me obavestili da u to vreme ne uključujem TV ili ću da gledam neki sport! Prećera ga sa tim svakodnevnim „istorijskim“ obraćanjima.

  15. Док има оваца има и овнова…..Коме год је помагао,нестао је…..ОСТАВКА……

  16. Aman covece…..prevali vise preko usta kako mislis da ovu zemlju sprovedes u Evropu gde i pripadamo.Vapio si za vlast koju si i dobio ma izborima i ne kukaj vise. Mi nismo ni Eskimi ni Azijati…..Evropa je nasa kuca.

  17. Ubedljivo su mi najbolji ovi botovi ili bot, što pod raznim „narodskim“ imenima, ostavlja/ju poruku jednu za drugom na minut i sve jedna drugoj liče. Slabo je to kolega, niste se dovoljno pripremili. Hajde malo bolje neka bude sledeći put !

  18. Znaci spreman je da uvede sankcije Rusiji, prizna Kosovo u UN kao nezavisnu drzavu i pusti Republiku Srpsku niz vodu. Samo da jos narod ubedi u to. Tome i sluze ova dramaticna obracanja

  19. Imam osecaj da opet salje neke „kriptovane“ poruke „nekome“.. NARODU BAS NISTA.! Kao i uvek….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.