Aleksandra Jerkov saslušana u policiji zbog prijave Lutovca

Ostavite komentar


  1. A sto aleksandri smeta poziv u svojstvu svedoka?
    Mozda nije gradjanin?

    1. Pa nije joj frka zbog poziva, nego zato sto ju je predsednik njene stranke prijavio.

    2. pA PITAJ TVOG db-OVCA BIVŠEG VOJVODU ILI MLAĐANOG VOJVODU, SAMOPROGLAŠENOG, SVE MI JE OVO DŽABA, DANAS NEĆE OBJAVITI.

    3. Potez Lutovca predstavlja manir „pravog džentlmena“. Mizerno do daske, što se i očekuje od prosečnog srpskog političara. Nisam zaljubljen u lik i delo Aleksandre Jekov ali, smatram da je ova gospodja, ili gospodjica, moralna gromada u odnosu na ovog cinkaroša.

  2. Cemu pinkerska frka zbog poziva „u svojstvu svedoka ili gradjanina“?
    Nije svedok nicega?
    Nije gradjanin?

  3. Ako je ikome trebala da se obrati Aleksandra Jerkov, to sigurno nisu trebali , smeli da budu organi SNS..
    Gospodjo Jerkov , zar niste imali ni jednog kolegu iz DS da se o istome konsultuje te .
    Politička ne zrelost , preko svake mere gdj.Jerkov…

    1. Da postoji politicka zrelost gdin Lutovac bi trebalo na predlog svojih kolega da ODRZI glavni odbor. I tamo, iza zatvorenih vrata rascisti perobleme u stranci, a ne da se prepucava po novinama. Posto ocigledno imate problem sa razumevanjem teksta ON je protiv gdje Jerkov podneo krivicnu prijavu SNSovom tuzilastvu! Pa ona nije bila pozvana na prijateljski razgovor, vec kao OSUMNJICENA za krivicno delo. Ne podrzavam ni jednu, ni drugu struju u DSu, ali je zbilja sramno i neocekovano od gdina diplomate da ovako prljavo resava stranacke probleme.

  4. „Bravo“ za Lutovca i DS !
    To je pravi demokratski potez , demokratski dijalog i razmena mišljenja… u MUP-u ! Čijem MUP-u , „demokratskom“ MUP-u koji je „otvoren“ za dijalog i razmeni stavova?
    Mislio sam do 2000.god. da je DS stranka vredna „respekta“ ali je stvarnost bila poražavajuća. Kako je vreme odmicalo , opet sam pomislio da će se narod i „predstavnici“ naroda opametiti. „Uzalud behu sve nade moje , uzalud se nadah…“ ! Lutovac je „jedan od mnogih sa gitarom“ , koji svira onoj stvari i za „dobro“ naroda a čuva svoj „zadnji“ deo i prinadležnosti koje idu u demokratskom smeru – za njega i samo za njega. Ostali ,koji su pored njega imaju partijski zadatak da slušaju i izvršavaju sve zadatke – bespogovorno a ako ne slušaju i izvršavaju – tu je MUP.
    Do kada će u Srbiji biti autokrata, tiranokrata koji misle da su Bogomdani a u stvari su niko i ništa. Poznati su samo „u krugu dvojke“ ! Po čemu su oni prepoznatljivi širom Srbije ? Po junaštvu, po obrazovanju, po demokratskom nastupu , po inteligenciji, po obrazovanju, po društvenom statusu… ? Vi, „Beogradjani“ mislite da samim tim što živite u Bgd-u da ste pametni i da treba da vam se svi klanjaju? Kome , be, da se klanjamo ? Vama , što ne znate „gde ste šuplji“ i što ste nedomaćini i ne umete da se ljudski, domaćinski, čovečanski – dogovorite?
    Pa , mi be , s’ Juga – takve „ljude“ imamo i za vas , da vam ih pošaljemo i da se kitite sa njima ! Lutovac… odakle beše , „junačko“ prezime , koje je „ovenčano čojstvom i junaštvom“ ? I tužakanjem. Tužibaba jedna :“Jerkov me ne sluša , privedite je drugovi i urazumite je, ko Boga vas molim“.
    Da se razumemo , ne volim nepismene, ljude koji nemaju integritet, viziju i dovoljno moralne snage da nadju zajednički jezik sa istomišljenicima a tek sa neistomišljenicima. Takvi su ovi koji su na vlasti i oni su odraz i naše , nazovi opozicije ! Opozicija , izgleda mi , želi da reši svoje probleme i svoju egzistenciju /kao i vlast/ a narod… ko …ebe narod. Narod je oduvek služio za potkusurivanje – jer mu je tako „sudjeno“. E , pa „opozicijo“ – menjaj se za dobro aroda a ne za svoje dobro jer je „pozicija“ uspela da promeni i razbuca narod… koji živi u „zlatnom dobu“ , delimično i zahvajujući vama , jer niste dorasli zadatku od šireg značaja! Zinulo vam du… za položaj i lovu , kao i „ovima“ koji izgubiše kompas ! Naš arod aže : „Isti ku…ac – drugo pakovanje“ ! Nek’ ste svi živi i zdravi i…daleko vam lepE kuće !

  5. Ako je podnela prijavu pre godinu dana i niko se nije setio da po prijavi saslusa prijavljenog, nije trebala da se odazove pozivu no po koju cenu. A kada ce se pokrenuti postupak za rusenje objekata u Hercegovackoj ? Ili je to otislo u zaborav, sto se tuzilastva rice.

  6. Ljudi, trgnite se malo! Nekako ste se institucionalizovali „bajagi opozicija“. Sta su Vam ciljevi? Hocete li da ideju demokratije potpuno izopacite? … „selo malo – kukuruzi mali“ … Trgnite se, ako ima sta da se trgne? Pozdrav!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.