Aleksandra Jerkov: SPC, kao i Šešelj, dosledno stoje na strani ratnih zločina

Ostavite komentar


  1. Nije SPC ba strani zločina, ali pojedine vladike zaista brkaju patriotizam sa propagandom. Šešelj je prvo budala, pa.manipulator, pa tek onda zločinac.

  2. Terajte ovako i sve u Srbiji ćete oterati od sebe. Ostaće vam šačica njih koji mrze svoj narod i njegovu veru. Ni zapad onda nećete zanimati.

  3. Ali- što je najintrigantnije, Šešelj i ekipa imaju u Skupštini Srbije zavidan broj poslanika-desničara! Puno veći broj, nego što ovamo- u Hr- imaju naši pravaši!

  4. Ne bi me čudilo da SPC posthumno odlikuje Hitlera, pošto očigledno vole i poštuju osuđene ratne zločince poput Šešelja i Draže Mihailovića.

  5. Какав говор мржње, Александра 80% Срба се изјаснило као верник СПЦ. Никада нисте осудили ни један злочин над Србима. Богу хвала у Србији можете да кажете шта год хоћете а да не сносите санкције. Пробајте то негде у ширем реону.

  6. „…Vojislav Šešelj činio zločine zbog kojih je osuđen…“

    Osuđen je za „verbalni delikt“ a i to u jedva, takoreći „na silu“.

  7. Crkva najbolje da odlikuje posthumno Hitlera pa da nas više ne davi sa fašističkom i zločinačkom “ boranijom“.

  8. Ako gospod Bog na ovu svinjariju crkve ne bude reagovao, bome, neće valjati. Ako popovi dele ordenje osuđenim ratnim zločincima, oni su očito ubili Boga u sebi, ali time gaze hrišćasnsku veru. Ili pokazuju da Bog zapravo ne postoji pa nam ovom grozotom poručuju da su oni glavni bogovi.

  9. @Grandiozni Grandoje
    Vi se tako grandiozno hvalite – neznanjem. Zapravo, ta prepotentna nadmenost i jeste rezultat – neznanja.

  10. Ja sam pripadnik SPC i osuđujem svaku vrstu nasilja nad drugim ljudima.
    I trudim se da živim u skladu sa hrišćanskim učenjem „ljubi bližnjeg svog“,…
    Da li sam i ja onda na strani zločina?

  11. Zar je moguće da ona, za koju sam se prevario da je nastala sa političke scene, sebe smatra dostojnom da veđa i kritikuje SPC. Ona i njoj slični nemaju pravo, posebno što nije njen pripadnik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.