Aleksić: Anđelka Atanasković nije ništa nekompetentnija od ostalih u Vladi Srbije

Ostavite komentar


  1. Pa kad je kompetentna zasto nije upravljala fabrikom kad si ti bio na celu opstine? Da pogadjam nije bila politicki podobna, a i lakse je bilo vrsljati i pljckati fabriku preko svoje taste. No kako ste radili nije ni cudo kako ste neslavno zavrsili.

  2. Ovo je žena koja je Prvu Petoletke podigla na noge, napravila od nje odličnu firm. Nesumnjivo da će i kao ministarka dati velike doprinos za našu državu.

  3. nova ministarka privrede Anđelka Atanasković, koja na tu funkciju dolazi sa mesta direktorke Prve petoletke Namenska“ iz Trstenika.

  4. Proglašavana je za najboljeg menadžera jugoistočne Evrope 2016. godine, Ženu godine u regionu, a pripala su joj brojna priznanja regionalnih i republičkih privrednih komora i to je zbog svega toga žena koja je svojim uspesima zaslužila ovo mesto.

  5. Proglašavana je za najboljeg menadžera jugoistočne Evrope 2016. godine, Ženu godine u regionu, a pripala su joj brojna priznanja regionalnih i republičkih privrednih komora i to je zbog svega toga žena koja je svojim uspesima zaslužila ovo mesto.

  6. Aleksić je baš kompetentan da govori o kvalitetima drugih, nek se zapita koliki je on stručnjak i zašta je stručan… prazna priča samo da im se čuje glas

  7. Nema nikakve sumnje i mrlje, ovo je žena koja je Prvu Petoletke podigla na noge, napravila od nje odličnu firmu. Nesumnjivo da će i kao ministarka dati velike doprinos za našu državu. Samo se postavlja pitanje zašto to Aleksić sada kaže, ono što je istina. Samo nije tako mislio dok je bio na vlasti.

  8. Premijerka Brnabić i predsednik Vučić su, sigurna sam odabrali vredne i odgovorne ljude, koji treba da obavljaju veoma važnu funkciju.

  9. Zena koja odlicno radi svoj posao,kao zahvalnost tome dobila je vaznu funkciju i verujemo i znamo da ce sada kao ministarka dati veliki doprinos vladi i Srbiji!

  10. Ako je Zoran Zivkovic mogao da bude PREMIJER, onda je i Andjelka vise nego kompetentna.

  11. Kada cemo cuti kako pricate nesto za gradjane srbije, ne placamo vas da vodite svoj licni interesni rat! Sram vas bre bilo, sve sto smo videli je vasa grcevita borba da dodjete na vlast a licmerno se kunete da se borite za gradjane Srbije. MRS!

  12. Vise ih ne razlikujem, svi su na isti kalup, svi su plju po vlasti, vlast po svaku cenu, prozivka da se urusi kredibilite i generalno medijski separatizam. Gde su gradjani u koje se toliko kunete da se borite, sve sto smo videli je grcevita vasa borba da skinite sve sa vlasti da bi vi zuzeli njiova mesta! Mars bre goveda poltronska, lopvoska, licemerna!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.