Aleksić: Bojkot će poraziti Vučićev režim, zato u strahu mame lakoverne na udicu od tri odsto

Ostavite komentar


  1. Gospodin Aleksić još uvek ima obraza nakon svih izrečenih laži da se oglasi o tako važnoj stvari kao što su izbori. Ako je 3% mamac za lakoverne da ih AV privuče da učestvuju u izborima neka njegov šef izađe sa svojim SZS PA NEKA DO NOGU POTUKU AV, ali ima jedan problem ne može se doći na vlast sa7-10%.Nadam se da nećete obrisati moj komentar kao sve do sada, unapred hvala.

    1. Mislim da tvoj komentar ne treba brisati vec da se citaoci ovog demokratskog portala uvere do kog dna su botovi spremni da idu da brane svog diktatora. Bojkot i diktatora i vas takvih je upravo nacin da vas stavimo na vase mesto. Kada budemo imali fer izbore, pristup medijima i ostale uslove vi botovi ce te se zavuci u misju rupu. Sa sve vasim Fortress komentarima.

      1. Love nije poenta demokratije za koju se kao zalažete da svi isto mislimo. Vi se upravo zalažete za nešto što nije demokratski. Kada vam se ne svidja nečiji komentar onda je bot sendviča krezubi i šta već ne.

  2. Da bojkot podrzava 53.6% gradjana, rezim bi bio oboren, ovako kako stoje stvari nema sanse.

    1. 53,6%?Je’l tu računaš i one koji nikad ne izlaze na izbore i ne glasaju ni za koga?Izlaznost od 2000. do 2016. je u vek bila izmedju 55-60%,2012. je bila 47%, a u drugom krugu 48%.Dakle,najviše čemu možete da se nadate je da 5-7% bojkotuju tu vašu novu politiku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.