Aleksić: "Ekspo 2027" je poslednji ekser u ekonomsko posrnuće Srbije 1foto FoNet Ana Paunković

Projekat „Ekspo 2027“ je poslednji ekser u ekonomsko posrnuće Srbije, a jedan od glavnih motiva za taj projekat je rušenje Sajma radi širenja Beograda na vodi, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i poslanik Miroslav Aleksić, saopštio je danas taj pokret.

Na osnivačkoj skupštini odbora NPS u Šidu Aleksić je naveo da je Srbija dobila „Ekspo 2027“ zato što je ove godine takva tema da je nije htela nijedna druga država, a to je „zabava i igra“.

„Na izložbu dolaze države, firme i ljudi koji imaju šta da predstave, a mi ćemo malo šta imati osim Beograda na vodi, noćnog života i splavova – sve ostalo su razorili. Sad planiraju da sve investicije koje je država predvidela u naredne tri godine upakuju u jedan projekat“, objasnio je Aleksić.

On je objasnio da će mnoge od tih investicija koje nemaju veze sa „Ekspom“ biti deo tog projekta pod leks specijalisom kako bi se omogućila još veća korupcija.

„Oni su nas upropastili ekonomski i svi oni koji misle da se Srbija danas razvija i gradi, shvatiće nažalost posle ove vlasti u kakvom smo dužničkom ropstvu. Zadužili su nas 20 milijardi evra, a kroz ‘Ekspo’ će najmanje još 15 ako ostanu na vlasti i bićemo u potpunom kolapsu“, rekao je Aleksić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari