Aleksić: Naši poslanici će biti u parlamentu, postupaćemo shodno dogovorenim taktikama

Ostavite komentar


  1. Aham, znači vi i dalje tvrdite da su izbori pokradeni ali mandati su okej? Pa da, samo parice da kaplju, to je jedino bitno. Guzicu u fotelje i dobra poslanička plata.

  2. legli na rudu… pozorište na ulici ide u skupštinu…
    sramota, za jeftin restoran i dnevnice!

  3. „Bilo bi najpametnije da se ne pojave oni koji su pokrali mandate – a to je vlast“, rekao je Aleksić za Radio-televiziju Srbije.“

    Da, i bilo bi najbolje da na svetu ne postoje gladni i siromasni, ratovi, prirodne nepogode, bolesti i slicno, ali postoje jer to je Svet.\

    Kakvi su ovo amateri, i kako ih je samo Vucic iskusno izabrao sebi za protivnike, posebno izvesnog Dragana koji mu je „opozicija“ svih 12 godina, bez namere da se povuce. Dragi Danas-e objavite komentar, saljem 1 u 2 meseca, za sada 0.

  4. Svi vi koji se pojavite u skupštini ste završili sa našim glasovima. Hvala na druženju.

  5. Pa koliko moraju biti glupi iz DSa da ne shvataku da sano ujedinjena opozicija sa jedinstvenim delovanjem ima kakve takve šanse!?

  6. Ulazak u parlament znaci samo jedno a to je priznanje rezultata i regularnosti izbora, davanje legitimiteta Vucicu i samarcina u lice svima nama koji smo vas glasali i tabanali zbog vas. Ne cudite se posle sto vas vise niko nece. Nikad vise necu vas glasati idem s celom porodicom u apstinente.

  7. Lepo mi svi govore „vazne su im samo pare i fotelje, videces“, a ja se nerviram, besno odgovaram da su botovi, vucicevci i sl… A kad ono ispadoh ja magarac. I to kakav. Izvinjavam se ovim putem svima onima kojima sam tada mozda i pregrubo odgovorio. Bio sam zaveden ali vise necu. Gotov sam sa ovakvom opozicijom.

  8. Predstava je zavrsena! Vucic je dobio parlament u kome sa tzv prozapadnom opozicijom ima 2/3 poslanika da menja ustav zarad Kosova i naseljavanja migranata. Izbori u Beogradu ce se ponoviti (zbog Nestorovicevaca a ne zbog ponistenja) i tacno ce biti onako kako su mnogi najavljivali jos pre decembra.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.