Aleksić: Pozivam čelnike naprednjačkog kartela da me svi zajedno tuže, dokazaću njihov kriminal

Ostavite komentar


  1. Upravo tako gospodine Aleksicu „NAPREDNJACKI KARTEL“ u nastavku sa bracom „DON-ovima“ Aleksandrom & Andrejem Vucic. Puna podrska u istrajavanju i pravom nazivu ove mafijokratije koja se dogodila ( ne slucajno ) Srbiji.

    1. Nezavisni novinari, istrazite sta se sve dogadjalo na ovom imanju, tu ce vam pomoci i mestani Stare Pazove. Budite vec jednom hrabri, nemojte se plasiti jer ovim mafijasima je dosao kraj.

  2. Uh sto se mali okurazio,,a svoj kriminal ?Kako ce njega da odbrani?Zavio Trstenik u crno!

    1. Pa što ga ne hapse, što ne hapse Djilasa, uhapsili bi oni njih kad bi njihove lažne optužbe bile bar delimično tačne,lažne optužbe da deskredituju ljude koji ukazuju na ozbiljan kriminal, i to nije kriminal tek bilo koji, oni bre trguju drogom, prodaju oružje teroristima. Kriminalci u Srbiji završiće na socijalnoj pomoći Vučićev kartel preuzeo sve poslove.
      Netflix izbacuje novu seriju Narkos Srbija.
      Ovo je ludilo u šta su vlasti pretvorile ovu zemlju.

    2. hahaha, AV nije mogao da se odbrani pa izmislio da je Aleksic secikesa, sto ga nisu uhapsili i strpali u zatvor.? Ali kada dodje do promene vlasti toliko je bilo kriminala u zadnjih 7 godina da ce zatvori biti premali da prime svu ovu mafiju.

      1. Ljudi moji ko koga da strpa u zatvor? Ova pošast u obliku snosovskih vlasnih skakavaca ne može da utvrdi ko je krao jaja na kalinić pijaci a kamoli neki ozbiljniji kriminal. Oni samo mogu da gebelsovski etiketiraju i gade ljude, ponekog privremeno uhapse, koji ih otvoreno javno prozivaju za razna nepočinstva i zloupotrebe, pljačku i otvoreno organizovani kriminal. Oni se svakodnevno keze i rugaju građanima srbijice, koju su zarobili, na svojim presovkama i to otvoreno u lice netrepnuvši dok bljuju laži, a njihov navr’vođa im je učitelj u toj zloj raboti.

  3. Ozbiljni političari ne pričaju u javnost ako imaju materijal za tužilaštvo nego ga predaju tužiocu.Aleksiću izađi u javnost posle suđenja pa da svi čujemo epilog.

    1. Ne razumes Dada-o? Pa prosto je, Aleksic insistira da ga navedena bulumenta tuzi, a on ce na sudu da iznese svoja saznanja o slucaju. Vidis , prosto je, samo treba da se ima malo mozga… Na srecu, malo nas ga ima.

  4. treba ispitati sta se sve krije ispod staklenika na privrednom dobru ,,jovanica,, i da se sa tim upozna javnost. Mestani Stare pazove, dobro znaju ko je sve dolazio u Jovanicu, zato im lazi nece pomoci. Vreme je da kriminalci budu u zatvoru.

  5. Zarad mira u javnosti a najvise zarad istine,sud bi bio najbolji moguci epilog ove price.Pa kako bude.

  6. A sto g. Aleksicu cekate, zasto vi ne podnesete tuzbe I lepo njih pozovete na sud, nego lupetate nebuloze diktirane od g. DJilasa.

  7. Pa što da te tuže da bi dokazao kriminal? Što ih ne tužiš sve odreda, čoveče kad tolike dokaze imaš? Malo morgen…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.