Aleksić: Prosečna plata od 600 evra velika prevara, većina građana na ivici siromaštva

Ostavite komentar


  1. A i devalvacija lokalne monete ( rsd ) se “ SMESKA “ odmah posle izbora . . . pametnim dosta . . .

  2. Čitam negde da Đilas kaže da ćemo morati vratiti novce koje nam je država dala i to sa kamatom. Pa znaš kad ću glasati za tebe?

  3. Pa jeste malo, ali koliko je bilo za vaše vladavine? Kanda još manje i ništa niste dizali, a bilo je inflacije.

  4. Toj „većini građana na ivici siromaštva“ tako i treba. Kako je govorila ona bivša ruska carica- nemaju hleba, pa što ne jedu kolače! Pa neka ti građani 3. aprila već ranom zorom trče da glasaju, koga drugog kako ta sirotinja govori, nego Aleksandra Vučića? Možda će za nagradu od AV dobiti neki već ubuđali „kolač“ -tek da ne skapaju od gladi!

  5. Pa nisam stranacki opredeljen ali ovo je katastrofa, javni dug od 2012 do danas duplo povecan, cene otisle u nebo, zasto foliraju ljude pa polovina i vise gradjana muku muci a tek ce vise, u mom mestu znam ljude koji su bili gospoda sada prodaju na pijacu ili rade fizicke poslove da se prehrane, sta reci vise.

  6. Možda je ovaj podatak i tačan, s obzirom koliko ih ima na državnim jaslama, sa daleko većim platama nego u privatnom sektoru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.