Aleksić: Stefanović i tužilaštvo da odgovore da li su uhapšeni policajci zbog marihuane u Jovanjici

Ostavite komentar


  1. Treba svaki ministar da odgovara za svoj resor,narocito ako se ustanovi da je bilo propusta a ova dva gore navedena prednjace u muljazi.

  2. Problem je sto je vlasnik naprednjacki kadar i dobio subvencije u proizvodnji zdrave hrane a on pored toga imao i marihuanu na plantazama .a ministar Stefanovic je toliko upleten u razne kriminalne afere da momentalno treba da ode . A i Zagorka Dolovac ne reaguje . Posle torbe sa 300 000 e koju je nosio otac ministra za kupovinu hotela Sumadija zatim afera Krusik sad i ovo ! Ovo je najgora i najkriminalnija vlast do sada. Proci ce i njihovih pet minuta pa na sud svi komplet sa Vucicem

  3. Sto znaci da nema zasticenih, bez obzira na posao koji radi, znacku koju poseduje ili prijatelje koje ima u nekoj od stranaka.

  4. Zasto ostavke, dokle ostavke! Da li ja, ako radim u banci npr i resim da je pokradem i uhvate me, trebam otkaz da dam i zavrseno je sa tim?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.