Aleksić: Vlast zadužila građane za još 207 miliona evra, prošle godine za 1,2 milijarde

Ostavite komentar


  1. Tako je to već 100g zemlja bez privrede koja bi punila budzet vodila je na desetine ratova. Kako? Tako što se stalno zaduživala i tako što je trošila i potrošila ljudske resurse… I vidite nema kraja, zašto? Zato što nemamo kritičnu masu elite koja bi Srbiju oslobodila RATNE EUFORIJE (ubeđuju narod 100 g da su ti ratovi bili neizbežni). Neistina 100%

  2. Aleksic treba da iznese koliko je on zaduzio Trstenik dok je vladao sa tastom i dragom tastom.Prozvali nas Knezevina,,tako da je svima jasno zasto!

    1. Ma,koliko je ukrao a to što se zadužio…nego,bliže se izbori,pa ga imunitet neće više štititi,onda će morati da se odazove sudskom pozivu,koji sad izbegava…pa tek onda ćemo saznati šta je sve kradio.

  3. Eeee….hvala kome za ovako “ LEPE “ dugove …naravno Aci srbinu i “ pajtosima “ iz sns sekte …. “ pajtose “ BOJKOTOVATI na redovnom prolecnom glasanju ( ne izborima jer nemamo izbora ) a Acu 2022 godine ( a moze i ranije ) u “ mirovninu “
    Dakle …BOJKOT i #DaSeVidiN1

    1. A,evo ga…Aleksić…dugo ga nije bilo posle,poslednje laži…dobro,odradio je svoje kod Djida,sad će biti par dana slobodan, a sad je na redu Čobanu.

  4. Za godinu dana 500 miliona od koncesije za aerodrom plus milijarda i dvesta miliona nas zadužio. Ukupno skoro dve milijarde evra za godinu dana.

  5. Neka samo trpaju pare u dzank avione i protuavionske skupe sisteme. Koji to um mora biti da se socijalne potrebe obustavljaju zbog nabavke oruzja. Mislim ako pokusa nekakav rat da niko nece ratovati, svi ce napustiti Srbiju. Posljedice se ni od onog provociranog rata nisu sanirale. mozda neko veli, bio sam u Sarajevu, bicu opet!? Ko zna.

  6. Gde nadje tolike cifre ? Opet obmanjuje javnost. Djilas je od naroda prisvojio 619 miliona eura i to samo delic od celosti ? Neka se priseti svih afera u kojima je ucestvovao i sam Aleksic.Tina

  7. Ajde ne blamiraj se izjavama kad nemas pojma! Da nece Jeremic da ti poboljsa ekonomsku sliku?

  8. Aleksiću iznesi cifre koje si ojadio u Trsteniku sa svojom ekipicom pa onda možeš da se javiš…

  9. VL ( veliki lazov) se zaduzuje do besvesti jer kad padne i zbrise gradjani ce placati sumanuto zaduzivanje rezima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.