Hovenijer za BBC: Srbi nisu sami nabavili oružje

Ostavite komentar


  1. ostalo od nato agresije i posle 23 godine zlostavljanja od strane albanaca i njihovih paravojnih jedinica moralo je jednom prekipeti to medjunarodnu zajednicu nikada nije zanimalo vazda si stitili albance

  2. Ne nabavljaju ni Albanci sami oruzje, nisu ga nabavaljali ni pre dvadesetak godina kada su zapoceli sa teroristickim akcijama a kada im se oruzje doturalo preko Albanije ni sada kada im BESPRAVNO I PROTIVNO sporazumima i medjunarodnom pravu „vojsku“ prave SAD, Nemci, Turci. Sta je poenta ove izjave Hovenijera? Naoruzavanje Albanaca je Ok dok Srbi ne smeju da se naoruzavaju, ne smeju da rasporedjuju vojsku na svojoj teritoriji? Da nece biti puno? Bitno da se Amerikanci cude zasto ih ne podnose u Srbiji i bitno da za to svaljuju na „rusku propagandu“.

  3. A sta je on očekivao? POSLE višegodišnjeg torture Kurtija i njegove ekipe potpomognute zapadnim ambasadorima,domicilno srpsko stanovništvo je rešilo da se samo brani.Zato su i počeli da depresiju oruzje malo po malo.Da je stanovništvo imalo bilo kakvu zaštitu,do ovoga sigurno ne bi došlo.Zato,nek strane ambasade i zvaničnici evropske unije i SAD,stave prst na celo i razmisle:Proterali ste toliko Srba..Ostalo ihje malo,Ali vas cilj jedan sve ljude proterati i onda budete mirn Ljudi hoće da brane svoj opstanak na svojoj teritorini,na svom vekovima ognjištu.i.

  4. Ako je rekao Američki ambasador to je sigurno tačno genocidni narod kako su istrebili indijance Kuvaj Libija Irak Srbija sramota čim zinu lazu doći će valjda i njihovoj bahatosti kraj samo što mnogi necemo docekati

  5. Prvo sam pomislio da su mogli Rusi da im doture oružje, al’ kako kad su sve što su imali ispucali još sredinom prošle godine..

  6. Naravno prodali su imalbanci koje ste vi naoruzali pa sad vidi ko im je dao oruzje.

  7. Ja sam mislio da su te diplomate časni ljudi. Brate, pa to je sve sam ološ, lažov i propalica. Što moćnija država, to veći ološ.

  8. Ko je opremio pametnjakovicu OVK- ko je pametnjakovicu proizveo UCK u OVK pa u ROSU, pametnjakovici SAD i Englezi

  9. Otkud im oružje! Pa prdali im Ukrainci. Valjda znate kako se to radi kad se šalju ogromne količine zapadnog oružja u ratom zahvaćeno područje, onda je prirodno da deo tog ode na „crno tržište“. A ovaj Radojčić je očigledno već dugo u tim vodama, pa zbog tog ste ga stavili na crnu listu.

  10. @Nemanja nisam znala da se U Srbiji mogu organizovati naoruzane bande i harati po zemlji kako im je volja.Ovo nije bila ni Srpska policija,ni Srpska vojska pa sta su onda te do zubae naoruzane bande radili U sopstvenoj drzavi❓❓❓❓❓

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.