Ambasador Srbije u CG pozvan na razgovor zbog paljenja crnogorske zastave

Ostavite komentar


  1. Ej, Srbijo medju sljivama…Ispred ambasade nije Srbija. Tamo su samo mitomani.

    1. To „Srbijo među šljivama“ je stih iz divne pesme „Srbija“ Oskara Daviča i nema nikakvo pežorativno značenje već zapravo simbolizuje naše lepo ruralno poreklo. A šta je Srbija ne odlučujemo Vi ili ja već odlučuje naša realnost.

      1. Tuzno je ,Mita, sto vi ne odlucujete, a ja to i ne zelim. Ostavljam vas vasem lijepom ruralnom porijeklu. Bilo bi lijepo da i Srbija ne prelazi tudje granice u namjeri da ih mijenja.

  2. Koja to članica NATOa maltretira civile , svoje građane i pokušava da im nametne nacističko -boljševički sistem vlasti razmišljanja i života, lepo je Tramp i rekao CG nema šta da traži u NATOu , jer prvo nema demokratiju, a drugo zaštitu privatne imovine, Titov boljševik i familija rade šta hoće , nepostoji sistem kontrole vlasti kao ni pravni sistem , samo politički slepac i komunistički obrazovan pojedinac takvu glupost može da podrži.

  3. „“Nasrtaj na ambasadu i državne simbole susedne i prijateljske zemlje i članice NATO, a u stvari neometani nacionalistički pir, apsolutno je neprihvatljiv. Iako je atak na ambasadu bio najavljen još pre dva dana i trajao više od sat vremena, nerazumljivo je da organi bezbednosti Republike Srbije nisu učinili gotovo ništa da onemoguće pirotehničke orgije i napad na državne simbole Crne Gore“, “

    Pogledajte snimke paljenja US ambasade

    1. Hej, dicni crnogorci nas please NATO alijansom. Sada ce Ameri dronom da ubiju Vulina. @ Vesna, alijas „… itekako“ (pravilno: i te kako) ce biti „Ljokator“ kako smo mi na KiM zvali one koji su postavljali lokatore za NATO dronove i bombe.

  4. Nastavlja se bratska igra igra koja je donelo krvoproliće u Ukrajini isti scenario.

  5. Ministartstvo inostranih poslova ocigledno ne radi svoj posao jer bi posle anticivilizacijskog zakona koji je doneo montenegrinski diktator u najmanju ruku moralo da protestuje pa ne bi bilo potrebe da narod protestuje.
    Kao drugo hipokrite i ovde a i u Montenegru treba podsetiti da je recimo paljenje zastave u Americi vrhovni sud proglasio slobodom govora a ne „nasiljem“. Nasilje je ono sto rade Milo Djukanovic i njegova kohorta.
    Ali navikli smo da licemeri kroje kapu svima na Balkanu. Dokle?

  6. Ambasador Bozovic je dobro profitirao na crnogorskom srbovanju, a preleteo je u vise stranaka nego Maja Gojkovic. Kad je dosao iz CG kao i vecina njegovih zemljaka nije imao ni cetkicu za zube, a onda je stekao 6 luksuznih stanova u centru grada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.