Ana Brnabić o Evroprajdu: Ono što je bilo zabranjeno, to nije ni održano

Ostavite komentar

  1. Ugledala se na sefa pa i ona se obracaaa narodu, a zastoooo kad se videlo da mora njen sef da debelo popustiiiii ko kogaa bre laze

  2. Nema pravne drzave, socijalni radnik da obilazi porodicu Brnabic kako bi se uverio da dete uziva u zdravoj sredini?

  3. Ovo je za sud. I predsednika i premijeru , ministra policije sve tužiti. Ova država je laž. Da sam mlađi otišao bi iz nje.

  4. O cemu prica Brnabic.Oni su odrzali Prajd u punom Kapacitetu.Samo lazi i prevare.To je osnova Vuciceve politike .Lazi iz dana u dan iz godine u godinu.

  5. Bio je dovoljan Hil ???!!!!Koji ste vi jadnici od lažova. U narodu se ne kaže više-„laže kao pas“, nego – laže kao Vučić. I lupa kao Brnabić-

Ostavite komentar

Politika

SKUPŠTINA DAN DRUGI Vučić pokazao fotografiju sa Kurtijem, ponovio šta je rekao Šešelju kada je ubijen Đinđić 10

SKUPŠTINA DAN DRUGI Vučić pokazao fotografiju sa Kurtijem, ponovio šta je rekao Šešelju kada je ubijen Đinđić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji uz odboravanje vladajuće većine i uz pomoć predsednika parlamenta, usmerava raspravu u Narodnoj skupštini, pokazao je fotografiju na kojoj je Aljbin Kurti, i govorio o svom prisluškivanom razgovoru kada je ubijen Zoran Đinđić. Rasprava sve više nalikuje Vučićevim uobičajenim obraćanjima javnosti, ponudio je i rast penzija.

Naslovna strana

3. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.