Ana Brnabić poručila mladima da imaju političare koji su spremni da menjaju stvari

Ostavite komentar


  1. Ova zena je neverovatna,ne znam kako ljudi,opozicija ili ko god dopusta i dopustila da je postala prvo ministarka a potom premijerka,pored ogromne afere u koju je upletena a tice se vetroparkova gde je kum A.V. tadasnji direktor ems/a trazio 2 miliona dolara mita za dozvole..a brnabicka tvrdila da se to nije desila..a ova izjava je samo nastavak svega..imamo politicare koji su spremni da menjaju stvari..moze,ali prvo da promenite diplome i imovinske karte,pa da pricamo na druge teme,o korupciji i malverzacijama koje ste uradili u samo 5 godina,kada ste shvatili koji poslovi su profitabilni i ceo posao drzave prebacili na svoje firme,kumove,prijatelje..itd..do jutra..

  2. Ne mogu nikako da se odlučim ko mi je veći idol. Dal Mali ili dr Stefanović to su veoma sposobni političari koji nama mladima ulivaju nadu da se ne mora grbavo crnčiti nad knjigom već može i prečicom da se ostvare snovi. Dobar je i Bata Gašić, nije loš ni Igor Bečić a neprevaziđeni su Orlić, Atlagić i rističević sve sami dobri, časni ljudi i vrsni političari koji Srbiju vode napred u …. ……Mada kad bolje razmislim ni vi kao predsednica vlade niste uopšte loši kao uzor za mlađe naraštaje. Vaša eksplicitno rodna priroda postaje paradigma za sve mlađane naraštaje, kao bez mnogo muke prosperirati i unovčiti svoju polnu specifičnost a sačuvati dostojanstvo i dignititet uspešne prodorne osobe, koja je svojom marljivošću i zalaganjem dospela na tako odgovornu i važnu funkciju u državi. Prvo promenite sebe pa onda pokušajte da menjate Srbiju.

  3. dok su ti sposobni politicari na vlasti, sve ce vise pametnih i obrazovnih odlaziti… a to sto burnabitch prica je cist bezobrazluk… ili podsmevanje u facu….

  4. Ako lupeta za Srbiju kojim pravom uopstava za zapadni Balkan? Ova osoba stvarno nema ni trunke dostojanstva! Mladi je gledaju i bas beze napolje!

  5. Srbija geografski ne pripada zapadnom Balkanu,mada nas ovaj izraz“zapadni“ jako privlaci.Mi smo srednji Balkan.Uzgred:Poruke Brnabic mladima zasnovane su na njenim lazima i ona to dobro zna.

  6. Prvo mesto najodvratnijih osoba u Srbiji suvereno drže Maja , Ana i Vulin
    Tek na četvrtom je av
    Zamislite , ova spodoba vodi politiku Srbije. ..nema nam spasa nažalost

      1. Konkurencija jeste oštra,ali smatram da bi se moralo naći mesto i za Milenka Jovanova…

  7. Vi ste najbolji primer mladima! Od saradnice jedne NVO koju su finansirale SAD postaste premijerka Srbije. Sta li vas je preporucilo kod AV ?

  8. Nijre objasnila sta je mislila. Da li je to znacilo da mladi mogu dobiti univerzitetsko obrazovanje, odnosno samo diplomu ako priloze clansku kartu partije navlasi ? Posiljka stize postom preko noci postom ili e-mail-om. Ako niste zadovoljni vratite u roku od trideset dana i mozete dobiti drugu diplomu sa drugog fakulteta. Fantasticno jedinstvena ponuda!
    Izjave politicara u to je ukljucena in ona baba Jovanovic Ceda koji sada izigrava iskusnog toleranrnog politicara i misli da moze nekome da soli pamet kao „spomenicar“ prevrata 2000! Stalno se krije iza lika ubijenog predsednika, ciju imovinsku kartu nikad nismo videli ( Djinjicevu).

  9. SNS doista ima politicare koji su spremni da menjaju stvari. Oni neumorno menjaju svoju imovinsku kartu i to je kod nase mladje populacije dobar razlog za bezaniju.

  10. Malo si pogresila, vi imate plagijatorsku vladu treba sami da se smenite, i kako imas obraz da se obracas mladima, imaju i od tebe sta da nauce

  11. – „..da imaju političare koji su spremni da menjaju stvari..“ – da, ali na gore. I to „uspesno“ rade vec 7 godina koliko su na vlasti.
    – Od neukih, alavih i muljanjima sklonh ipolitikanata niko razuman ne treba da ocekuje nikakav boljitak.

  12. definitivno se menjaju stvari. nekad smo imali 200 doktoranata godišnje a danas 2000. svi poitali da u stilu malog uzmu diplome.

  13. Zavrsila dvogodisnje studije na no name
    univerzitetu u SAD tipa segamega trend
    i drzi lekcije drugima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.