Ana Brnabić: U nedostatku političkog programa, udariće na porodicu Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Opozicija ne zna sta ce od muke i onda naravno udaraju jako nisko vredjajuci porodicu naseg predsednika.

  2. Gospođo vi ste dokoni, drećete pažnju sa problema na Kosovu gde ljudi žive u strahu, niko normalan neće nikoga ugroziti, obraćate se vašim biračima još nije počela izborna kampanja jedino ako ste vi možda već u kampanji, kakav je vaš program da UNIŠTAVATE prirodne resurse ove male zemlje, to vam neće proći.

  3. Šta ima Predsednik da lupeta.Jasno da keže – Srbija nikada neće priznati Kosovo kao državu.Broj jedan.Drugo ako se blo šta desi na Kosovu na štetu naroda Srposkog Vojjno ćemo da intervenišemo.
    Treće,ako Kfor je protivnan isto će imati rat.BAGRA EVROPSKA treba a zna ni jednom evropskom narodu nije učinila talva zla koliko Srbiji i treba jednom da sjaši.Ako neće platiće bar jedna zemlja

  4. Daleko je opozicija od uspeha koji je Vucic doneo Srbiji svojom politikom. Samo im je i ostalo da psuju..

  5. Da li ce nekad ova opozicija objaviti neki program i plan i ugledati se na Vucicev rad, a ne samo da psuju.

  6. Kao i uvek, kad nemaju konstruktivne kritike, onda samo mogu da pljuju, neka navedu coveka koji moze da ga zameni kao predsednik, nema ga.

  7. Nadam se da ce gospodja Jelena Jeremić konačno sa svojim bistrim idejama ući u politiku i preuzeti mesto Ane Brnanić. Zaista zaslužuje ovaj narod takvu premijerku.
    Kad bi gospodin Željko Mitrović imao slobodnog vremena da se posveti više naučnom radu, Srbija bi postala tehnološko čudo.
    Iskreno se nadam da vas deca gledaju i pitaju: Tata šta to pišeš, bre!? Zar je to jedini način da preživimo? Zar se toliko plašiš da ne smeš da kažeš ne ovima na poslu pa makar dobio otkaz i postao slobodan?
    Za vašu decu! Pustite našu na miru.

  8. znači SNS nikad nije imao program jer su njihove porodice non stop na tapetu samog predsednika. I ti, moralna gromada, si svojevremeno učestvovala u hajci na brata jednog političara, koji za razliku od vučićevog brata nije uopšte u politici niti u javnom životu.

  9. Besposlen pop i jarice krsti,kaze narodna poslovica,pa i premijerka posdade popadija ko o cemu ona o napadu na porodicu Vucic,sta znaci biti majka/ otac u porodici.

  10. Ne preteruj i ne pravi cirkus od jedne obicne psovke,ako ti je to izgovor za diktaturu koja se sprovodi, onda svaka cast,prestici cete S. Koreju,sram vas bilo,toliko ste se duboko ukorenili u vlasti,znate da vam niko nista ne moze i to vam je malo,hoćete jos,ajde onda budite hitleri i staljini i iritirajte narod jos vise, pa cete sami sebi doci glave.

  11. Pobogu Ana, napad na osobu a ne na misljenje je stil naprednjaka i radikala. Probajte da to menjate.

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.