Analitičari: EU zainteresovana za status quo Srbije sa Vučićem

Ostavite komentar


    1. I ne mešaju se, ali se zato Srbija meša u unutrašnje poslove Crne Gore, Makedonije, BiH…….

      1. Ne postoji Makedonija, već Severna Makedonija, i u Bih i u CG, Srbi čine značajan deo stanovništva, i normalno je da Srbija brine o svojim državaljanima.

  1. Ne znam zasto se svet toliko bavi nama… Ocigledno radimo nesto dobro kada im toliko bodemo oci

  2. Vama u Evropi ocigledno smeta sto ne zelimo da pristanemo na sve sto vama odgovara

    1. naravno Ana da im smeta, njima su potrebno poslusnici tipa Milogorca, ili ustaske vlasti koji bi bili prva udarna pesnica ovde za ne daj boze, pa ta ista ERU nas bombardovala bestijalno i otkinula sa usa deo teritorije, a mi pregovaramo za clanstvo kao da je to cilj zivota, a vidimo da unutar EU svaka vaska radi obaska, sem kad treba da se ujedine protiv nekog, a ni tada nisu svi zajedno. Nemci su smislili da ekonoski pokore Evropu, jer oruzjem nisu kadri, a mi smo trn u oku jer necemo s njima protiv Rusa, i tu se krug zatvara, i svi ovi nazovi pregovori su samo cirkuska predstava, klovnovska!

  3. kakv smo jadan narod? U Prvom svetskom ratu smo izgubili preko 50% muške populacije, onda smo, kao pobednici, stvorili Jugoslaviju, (uzgred, to je bila lepa zamisao), pa smo i u Drgom svetskom ratu ginuli, naravno, ne samo mi, ali procentulano, ipak, najviše, na ovim prostorima, pa smo živeli u socijalizmu, (koji i nije bio tako loš, u poređenju sa ovim što je sada,), pa smo i to srušili, naravno, uz svesrdnu pomoć braće iz drugih krajeva, uzgred, svi su pobegli od nas i sada državu vodi onaj koji je penio preko 30 godina i, siguran sam, nije verovao u ono što je pričao, kao što ni sada ne veruje u ono što govori, dakle, pogeldajte unazad, vode nas oni što su nas zavadili sa čitavim svetom…A što se tiče sveta i Evrope, njih oupšte ne zanima ko je ovde, sve dok ne počne da talasa, uostalom, Čerčil je, tako bar kažu, što je prepustio Jugoslaviju komunistima, rekao, pa nćemo mi tamo živeti:)

  4. Ne mislim da je tako, mislim da je EU veoma zainteresovana za ubrzanje procesa prijema Srbije.

  5. EU je zainteresovana za prijem Srbije jer je Srbija ekonomski jaca i stabilnija nego ikada pre.

    1. Hahahaha, pa vi nemate pojma o čemu govorite. Srbija je potrebna EU kao što psu trebaju nove buve.

  6. Kad EU toliko loša, onda svi nazad u Srbiju, tu je, po komentarima najbolje!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.