Anđelković: Suviše evropsko opredeljenje Srbije

Ostavite komentar


  1. Kad god neki od unapređenih šešeljoida izleti sa ovakvom glupošću, treba se setiti tzv. “ukrajinskog scenarija“ i Viktora Janukoviča…

  2. Koliko vlasnog komunoradikalskog bulažnjenja i sanjanja vlažnih novosovjetskih snova ovog otvorenog špijuna sovjetoruske „agenture“. Brale pacovski objasni ti kojim kanalima i ko tebi donosi novce iz Moskve da ovde zasad prikriveno širiš njihovu propagandu i zastupaš njihove interese na obolelom balkanu i još bolesnijoj Srbiji.

  3. Suvise evropsko opredeljenje!?
    Po cemu to zakljucujes, po recima politicara!? Nasa dela su daleko od evropske prakse kojoj tezimo i to nam svaki dan neko kaze!
    Gde da se opredelimo? Koja je druga opcija, ako je ova suvise?

  4. Andjelkovic kao i vecina srba opste prakse, voli sve evropsko. Od materijalnih stvari, tehnike i kola do ljudskih prava i suda u Strazburu.
    Ali pljuvačina po EU je ovde najbolji sport.
    Tri dana Andjlkovic i njegovi sledbenici(80 posto ljudi) ne bi mogli bez Eu

  5. Sto ste se toliko uznemirili vi evropejci,zar vam jos nije jasno da od EU nema nista,reko vam Makron otvoreno.A svi nasi gradjani koji su mogli su vec u EU i svuda po svetu.Ali deo teksta da dobijemo samo Sever od celog KiM vas ni malo nije uzbudio.To su nasa posla.

    1. Gde ti nadje taj deo: „da dobijemo samo Sever od celog KiM vas ni malo nije uzbudio.“
      Reci nasim politicarima, a posebno vlasti, da ne moze EU i KiM!

  6. Ko je ova spodoba! Zašto svakom uvlakaču u „visoko dupe“ dajete prostor? Malo nas iritiraju sa svih strana Vučić i kompanija, još ovog treba da gledam za moje pare… Ako treba plaćaću Danas i 100 dinara, samo da ne gledam ovakve kromosapijense…

  7. Povodom objavljenih intervjua sa x,y, novinarom Anđelkovicem , zamolila bi o
    Moje cenjene dnevne novine Danas, da u buduće ne objavljuju intervjue sa gostom ,koji o svemu rečenom pokazuje da nije za Evropski put Srbije , da se vrlo prizemno izjašnjava o vrlo.ozbiljnim.pitanjima politike države Srbije , i mislim da dalje apsolvirsnje pitanja niskog i nestručnog profesionalnog profila tog novinara na ovome treba okončati.. komentar.

    op

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.