„Dokle god imamo Vučića, imamo sve“: Šta Mitrovčani misle o bezuslovom izlasku Srpske liste na izbore? (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Da li će Srbi na severu KiM izaći na predstojeće izbore, ukoliko ih Priština raspiše, zavisi samo od njih samih i od njihove procene bezbednosti i sigurnosti izlaska na birališta.

  2. Do juce, komanda izlazite iz institucija i ne ucestvijte u izborima a sada komanda ucestvujte na izborima. Jadan, jadan, jadan onaj narod koji tamo zivotari dan za dan i ceka plate iz Srbije.

  3. Nemate vi nista a jos gore sto neznate nista drugi za vas misli ali isto tako supljom glavom

  4. Eto,jucer sam bio u severni deo Mitrovice i uspeo sam sa nekima i da razmenim poneku rec.To sto jedan od komentatora tvrdi da „imaju“sve,mora da je iz sl,koji nisu u oskudici,ali bice uskoro.Ne zelim da pricam nesto sto je samo za citati,nego kao mitrovcanac mogu reci da je narod uplasen i ne smeju ni da se izjasnjavaju,pa otud i ta „pozitivna“konstatacija“da imaju sve.Video sam,i ne treba bi uverenje drugih da bi saznao istinu,a verujem i molim Boga da ispadne kako ja „sanjam“,a to je da stvarno posteni ljudi imaju sve,a da taj komentator i sl nemaju nista.Da se nebi zavaravali,ti iz sl i nisu dobrodosli u Srbiju,jer oni su samo vuciceve sluge i mogu da se rasipaju dok je taj ulicar na toj funkciji,posle ce morati da se smanje kao makovo zrno.To im je zelim od svega srca.

  5. Zasto ne smem da kazem?Smem.Nikad od drzave nisam dobila nista pamogu da kazem da to jeste ponizavanje gradjana i da se drzava izmakla.Nema je nigde.Ostavila je svoje gradjane…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.